+1 yılEvden yapılan meslekleri eğitim gerektiren ve gerektirmeyenler olarak ikiye ayırmak gerekir. Bir mesleğiniz vardır örneğin, bu pandemi sürecinde gördüğümüz kadarıyla büroya gitmeden evden de yapılabilir. Bu ama genellikle büro işleridir. Bilgisayar ile halledilen işler.
Ya da serbest meslek bazında gelir getiren işler vardır. İnfluencır gibi, Youtuber gibi. Fakat bu nokta da şöyle bir şey söylemem gerekiyor: İnsanlar bu işleri çok basit zannediyorlar. Öyle değil. Tüm vaktini almakla birlikte, bazen mükemmel içerikler üretsen de, emeğinin karşılığını alamayabilirsin. Para kazanma evresi bir video ile olan bir şey değil.
Onun dışında evde kendin yaptığın el işlerini satabilirsin.
Özel ders okudum burada, oda güzel, bilgisayarla yapılabilecek bir meslek.
Onun dışında aklıma bir şey gelmedi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSosyal medyayla aran iyiyse eğer network önerebilirim sana. Benim bulunduğum networkde sermayesiz üyelik ücretsiz ve %100karla calisma imkanin var. Özellikle genç girisimciler, ev hanımları ve öğrenciler olarak bayi alımlarım var. Düsünürsen yardimci olurum.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi olur 😊
+1 yılOnlyfans hesabı açıyor çoğu mesela. Günümüzde böyle artık.
O bir yana, banka vb. Uzaktan çalışma ile çalışılabilecek kurumlarda işe girerlerse gayet de güzel dışarıdan çalışabilirler.
Ayrıca yazılım vs. Biliyorsan freestyle olarak bazı şirketlere yarı zamanlı iş de yapabilirsin.13 Yorumla- +1 yıl
Freestyle mı freelance mı?
- +1 yıl
Freelance* özür dilerim. :D Freestyle diye çıktı bir an.
- +1 yıl
(bkz: benzer işler)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılÇağrı hizmetleri
Müşteri hizmetleri
Online işler internet ile yapılabilecek
El işleri öğretmenim:)
Sanal kurs
Online ders10 Yorumla
+1 yılTürkiye’de evden çalışmak pek yok tavsiye edilmiyor yani genelde iş yerine gidiyorsun
10 YorumlaTercümanlık yaparak.
Özel ders vererek.
Ticaret.
Youtube'de ders kanalı açabilirsin.
Son çare Tiktok😅20 YorumlaBankacılık ve muhasebe gibi iş dalları evden yürütülmeye müsait
00 Yorumla
+1 yılNetwork ticaret işi yapabilir
12 Yorumla- +1 yıl
E ticaret gibi mi? Yoksa farklı mı?
- +1 yıl
Bazı barkaların ürün tanıtımını yapacaksın. Benim ablam bir markadan bayağı bir ürün aldı çok ürün aldığı için o markaya üye oldu. Şimdi de onun tanıtımını yapıyor.
Eğer bu işte çok çalışırsan ciddi bir para kazanabilirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılTatlım bu sitede sana yardımcı olacak kadar zeki biri yok! Bura full boş kafalı abaza dolu 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMakale yazarlığı, editörlük yaparak para kazanabilirsin.
00 YorumlaBinance gibi borsa uygulamaları ya da kendi açtığınız internet sitesinden birşeyler satmanız. Bunun dışında fazla bir şey gelmiyor aklıma
10 YorumlaHome Office iş bulmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnline ticaret
11 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyor bilginiz var mı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılTiktokta canlı yayın açarak
03 Yorumla- +1 yıl
Çok para kazanılıyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@BerkanGunsoy kişiye bağlı ne kadar açarsan okadar veya belirli hediye karşılığı Instagram, dan takip edeceğini söylersen günlük 500 lira gibi oturduğun yerden kazanırsın
- +1 yıl
Günde 500 mu oh masallah iyiymiş baya ya sektör haline gelmiş bu yayın açmak falan galiba
özel ders olur
02 Yorumla- +1 yıl
Kimyadan kim özel ders alır ki?
+1 yılEvet home work olabilir.
10 Yorumla
+1 yılYoutube videosu falan çek işte
00 YorumlaOkuyarak.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem