Kızlar Bir Adım Öne Spor yapmayı sever misiniz? (Sayfa 2) Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 312 Yapay Zekaya Sor Spor yapmayı sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
arkideş3452 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl İnan çok güzel sin 1 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla arkideş3452 +1 yıl Maşallah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendimi göstermem lazım sorusu 0 6 Yorumla Kendikendinebağyan +1 yıl Hocamizi yedirmeyiz 😅 Kıskanmayalım lütfen güzel biri görünce hep böyle kiskanirmisiniz yoksa 🤨🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav he he Yorumla Kendikendinebağyan +1 yıl Aha bir kız bunu diyorsa %373838 kıskanıyor. Valla bende kız olsam bende kıskanırım 😂😂 kızın güzel olmayan bir bölgesi yok 😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çirkin vs demedim ki. Güzele güzel derim. Onda sorun yok. Kıskansam bu nasıl foto gibi yorumlar yapardım Yorumla Kendikendinebağyan +1 yıl Tamammmm kıskanmadın ki sen 😙 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kıskanmadım. Güzel zaten bir şey demiyorum. Sadece soruya kendi fotoğrafını eklemesini gereksiz buldum ve kendini göstermek istediğini düşündüm. Benim fikrim bu. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Erinmesem ahh
Gençkendi 😀
3 günlük dünya ne uğraşıcam 😄
Öğretmenlikten iyi zaman buluyorsun
Spor yapmayı severim
Hergün
Hergun olmasa da yapiyorum
Bir zamanlar evet
Hayır
Severim
severim evet
Severim
Evet.
Evet.
Hayatımın bi parçası
Hıhım bayılırım
Evet tabi
Me : Ayda bir defa
İnan çok güzel sin
Teşekkürler 🙏
Maşallah
Guzelsn
Eskiden yapardık.
Kendimi göstermem lazım sorusu
Hocamizi yedirmeyiz 😅
Kıskanmayalım lütfen güzel biri görünce hep böyle kiskanirmisiniz yoksa 🤨🤔
Yav he he
Aha bir kız bunu diyorsa %373838 kıskanıyor. Valla bende kız olsam bende kıskanırım 😂😂 kızın güzel olmayan bir bölgesi yok 😍
Ben çirkin vs demedim ki. Güzele güzel derim. Onda sorun yok. Kıskansam bu nasıl foto gibi yorumlar yapardım
Tamammmm kıskanmadın ki sen 😙
Evet kıskanmadım. Güzel zaten bir şey demiyorum. Sadece soruya kendi fotoğrafını eklemesini gereksiz buldum ve kendini göstermek istediğini düşündüm. Benim fikrim bu.
Evet yapıyorum
Spor salonundaki bir kıza çok benzettim seni:)
Yoo yiyip icip yatiom
Severim 😊
Evet Severim
Severim
evde yapıyorum
Severimmm
Tabikide
Severim
Hocammmmm
Severiyoz knk
Sevmem
😍😍😍iyii