Evden çalışmak istiyorum çoğu yere başvuru yaptım ama geri dönüş olmadı imkanlar ortada çalışmam gerekiyor bir yerden dönüş gelene kadar evden çalışmak istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum bilgisi olan var mı ya da evden çalışan arkadaşlar?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sosyal medyayla aran iyiyse eğer network önerebilirim sana. Benim bulunduğum networkde sermayesiz üyelik ücretsiz ve %100karla calisma imkanin var. Özellikle genç girisimciler, ev hanımları ve öğrenciler olarak bayi alımlarım var. Düsünürsen yardimci olurum.
Ben evden çalışıyorum, yazılımcıyım
Yaptığın iş ne peki bilgi verebilir misin benimde elimden gelir mi bilmiyorum 🤷♀️
Ne mezunusun
Hemşirelik
lise
Sence yapabilir
Misin? Yazılım diyorum
pc den anlıyorum yanı zor birsey değilse öğrenmeye çalışırım tabikide
Baya anlıyormuşsun. C# biliyor musun? Hiç
Asp. net ile 0 dan bir uygulama yaptın mı? Front-end olarak nelere hakimsin? ……
yapmadım ama zor değilse öğrenemez miyim?
Ben 10 senemi verdim hala bir sürü şey öğreniyorum. Sence kolay mı yazılım? Nasıl bu kadar odff. Neyse ya öğrenmek istersen çğrenirsin ama kimse lise mezunu işe almaz
Yo ben 2 ay öncesine kadar çalışıyordum sonra rahatsızlık geçirdim ameliyat oldum Şu an yine başvuru yaptım cevap bekliyorum yanı gayet lise mezunları de ise alınıyor aklın kalmasın
Yazılım uzmanı olarak giremezsin dedim. Çok zor hele ki senşn yaşında tecrübesiz imkansız yani. Sektörümü bana öğretme bir bok bilmeden
Office açan pc iyi anlıyorum diyor aynen
yanlız ben yeni bir iş edinmek istemiyorum sadece geçici evden yapabileceğim basit isler istiyorum kendimi idare edecek kadar siz yanlış anladınız galiba benim zaten bi mesleğim var