Kızlar Bir Adım Öne İstanbul'da hangi hastaneyi seçmeliyim? Sherry38 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hemşirelik mezunuyum ve açıkçası İstanbul beni ürkütüyor yaşanır mı hangi hastaneyi yazmak rahat olur İstanbul'da hangi hastaneyi seçmeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Ürküten şehir ama bir şekilde de seni cezbedip düşündürerek yazmaya sevk ediyor sana hitap edecek yerleri ve garanti yerleri yaz 0 2 Yorumla Sherry38 +1 yıl Mesala sizce Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Sana hitap eden yerleri ben değil sen bilirsin Yorumla
Simge564 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Acibadem buyuk guzel hastane orayi dusunebilirsin 0 3 Yorumla Sherry38 +1 yıl Doğrudur teşekkür ederim fakat devlet için sormuştum Yorumla Simge564 +1 yıl Devlette cok sıkıntı ama genede sen bilirsin bakirkoy devlet hastanesi digerlerine gore iyi gibiydi Yorumla Sherry38 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Senlikvar1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gelme İstanbula açıkça söyliyeyim 0 10 Yorumla Sherry38 +1 yıl Neden Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Boğar adamı bu devirde cidden çok zor Yorumla Sherry38 +1 yıl Bence artık her şehirde yaşamak zor değil mi Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Değil bazı şehirler huzur verir bazıları boğar Yorumla Sherry38 +1 yıl İnsanın içinde bitiyor bence mesla kayserideyim çok pismyeriçok pis insanı da var Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Ya her yerin iyisi kötüsü var bu bir gerçek Yorumla Sherry38 +1 yıl Doğru Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Sherry38 +1 yıl 24 Yorumla Senlikvar1 +1 yıl İstanbula karşı Bi zaafım var mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstanbul dış ilçeleri :D ya da İstanbul dışı 0 4 Yorumla Sherry38 +1 yıl O derece mi 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanka bende memurum İst. ama burdan giden yatıyor biz köpek gibi çalışıyoruz Yorumla Sherry38 +1 yıl Bende şy kafadayım şu an özelde çalışıyorum şu an ve daha ne kadar zor olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devlet diyorsun.. Bedava diyorsun yerler adamııı yerlerr... ne kadar yoğundur? ben de özelde tedavi aldım devletteki kadar yoğun görmedim Yorumla
Kenangünyr Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl valla torpilsiz olmuyor istersen var bizde 0 5 Yorumla Sherry38 +1 yıl Torpil değil alıma çıktı bakanlık zaten mülakat falanda yok Yorumla Kenangünyr +1 yıl ne hemşiresisin Yorumla Sherry38 +1 yıl Ne hemşiresi diye bir olayda yok kiiii hemşire branşı yoktur hemşire nrreye atanırsa o hastane onu açık pozisyona atar Yorumla Kenangünyr +1 yıl anadolu yaaksı seç bence Yorumla Sherry38 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Avrupa asya yakası hangisi 0 4 Yorumla Sherry38 +1 yıl Fark etmez ya da etmeli mi? Yorumla Hairmafya +1 yıl Farkermez ama semt olarak şişli bölgesi güzel Yorumla Sherry38 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Hairmafya +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlla İstanbul mu 0 6 Yorumla Sherry38 +1 yıl şu an puanıma gelen tek şehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bol şans ya o zaman burada zor geliyor bana Yorumla Sherry38 +1 yıl O derece mi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bazı yönlerden o derece ama tabi kişiye göre değişir avantajları da var Yorumla Sherry38 +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ben de hastanedryim bizimki falan olursa bazı farklı durumlarla karşılaşabilirsin hayırlısı olsun bol şanslar 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ürküten şehir ama bir şekilde de seni cezbedip düşündürerek yazmaya sevk ediyor sana hitap edecek yerleri ve garanti yerleri yaz
Mesala sizce
Sana hitap eden yerleri ben değil sen bilirsin
Acibadem buyuk guzel hastane orayi dusunebilirsin
Doğrudur teşekkür ederim fakat devlet için sormuştum
Devlette cok sıkıntı ama genede sen bilirsin bakirkoy devlet hastanesi digerlerine gore iyi gibiydi
Teşekkür ederim
Gelme İstanbula açıkça söyliyeyim
Neden
Boğar adamı bu devirde cidden çok zor
Bence artık her şehirde yaşamak zor değil mi
Değil bazı şehirler huzur verir bazıları boğar
İnsanın içinde bitiyor bence mesla kayserideyim çok pismyeriçok pis insanı da var
Ya her yerin iyisi kötüsü var bu bir gerçek
Doğru
Kaç yaşındasın
24
İstanbula karşı Bi zaafım var mı
Hicbi hastane rahat olmaz
İstanbul dış ilçeleri :D ya da İstanbul dışı
O derece mi 🥺
kanka bende memurum İst. ama burdan giden yatıyor biz köpek gibi çalışıyoruz
Bende şy kafadayım şu an özelde çalışıyorum şu an ve daha ne kadar zor olabilir
Devlet diyorsun.. Bedava diyorsun yerler adamııı yerlerr... ne kadar yoğundur? ben de özelde tedavi aldım devletteki kadar yoğun görmedim
valla torpilsiz olmuyor istersen var bizde
Torpil değil alıma çıktı bakanlık zaten mülakat falanda yok
ne hemşiresisin
Ne hemşiresi diye bir olayda yok kiiii hemşire branşı yoktur hemşire nrreye atanırsa o hastane onu açık pozisyona atar
anadolu yaaksı seç bence
Teşekkür ederim
Avrupa asya yakası hangisi
Fark etmez ya da etmeli mi?
Farkermez ama semt olarak şişli bölgesi güzel
Teşekkür ederim
Rica ederim
İlla İstanbul mu
şu an puanıma gelen tek şehir
Bol şans ya o zaman burada zor geliyor bana
O derece mi ya
Yani bazı yönlerden o derece ama tabi kişiye göre değişir avantajları da var
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim ben de hastanedryim bizimki falan olursa bazı farklı durumlarla karşılaşabilirsin hayırlısı olsun bol şanslar 😂