Ben bir estetik merkezde satış danışmanı olarak işe başlıycam inşAllah, bana 2 haftalık bir eğitim süreciniz olcak dediler, bu eğitim sürecine neler dahil? bir de eğitim sürecine başlarken çalışıyor sayılacakmıyım? yani maaş eğitim süresi de dahil olunarak mı verilecek?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben Almanya’dan birinci günden maaş veriyorum öyle olması gerekir nerde olursa olsun onlar 2 haftada sana işi öğretecek kesinlikle parasız yapma bunu emeğin karşılığı iste
Aaaa senmisin?🤣🤣 özelden konuşuyoruz ya o kızım ben🤣🤣🤣
Haha güzel bi tesadüf😀
Evet 🤣 peki eğitim sürecinde neler öğretiliyor? yani mesela kaç saat sürüyor günlük eğitim süreci?2 haftada neler öğretilecek merak ediyorum, benim işim ingilizce satış danışmanlığı daha dogrusu koordinatör yani estetik prosedürler için başvuru yapan müşterileri arayıp onlara bilgi vermek, acaba yapılan prosedürlerle mi ilgili eğitim olcak yoksa müşteriyle nasıl konuşmalıyız ne demeliyiz konusunda mı
Muhtemelen önce ürünü tanıtırlar sana en ince detayına kadar bilmelisin sonra müşteriyle nasıl konuşcan masal davranman gerektiğini gösterirler bunun içinde anlayan birisinin yanına verirler seni o sana iki hafta boyunca neyi nasıl yalıçağını en ince ayrıntıya kadar anlatmak zorunda işi öğrendikten sonra kendin müşterilerle temasa geçip satışa başlayabilirsin bu konudada hakkını vermek zorundalar işi bilmesen bile zamanı harcıyor gidip geliyor olacaksın bunu kesinlikle onlara belirt öyle bedavaya işçilik olmaz sende bak belki hoşuna gitmez iş
Peki bunu niye orada sormadım ya eğitimden sonra öncesi başlasa ne olur eğitim sonrası başlasa ne olur ne fark eder