+1 yılNeyi yapıp yapamadığınıza bağlı. Meslek, iş seçimi kişinin arzu, hobi gibi karakterlerine göre değişir. Kimi sağlık alanını çekici bulurken kimini kan tutar. İnternet sitelerinden meslek testleri yapıp biraz bilgi edinebilirsiniz.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
En İyi Cevaplar
ev alıp günlük kiraya vermek 250 binden 3 tane 1+0 stüdyo daire alsan 35-40 metrekare 750 bin tl eder saatliği 50 tl den kiralasan günde 10 saat kiraya versen 500 tl ayda 15 bin yapar 3 daire 45 bin yapar bide 10 saat kira vermeyi diyorum geri kana 14 saati katmadım bile 10dan 20 ye kadar 10 saat versen bide gecelik de verirsin 12x45 yılda 540 bin lira bırakır :D müşteri nereden bulucaksın diyorsun çevresi olan biri her türlü buluyor önemli olan temiz iş yapmak
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılE ticaret yapmak şu an için en mantıklı gelen iş. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne
11 Yorumla
Soran+1 yılE ticaret benimde aklıma yatıyor ama satılacak ürne karar vermek biraz zor
alize puffy fine ile hasır bebek/tek/çift kişilik battaniye örme
10 Yorumla
+1 yılE ticaret ya da youtube da izlenecek orijinal içerekli videolar hazırlamak
10 Yorumla
+1 yılSosyal medya da prim kasmak en kolay ve en paralı iş
10 YorumlaTecrüben ne, sermayen ne kadar, bekleme süren ne kadar, eğitimin ne, geri dönüş ihtiyacın ne?
10 Yorumla
+1 yılE ticareti cok öneriyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
Yap onu
Soran+1 yılE ticareti düşündüm ama satışını yapacağım ürüne karar veremiyorum. Çok stok yapamam, çok çeşit yapmakta beni zorlayabilir
- +1 yıl
Bütçene göre ayarlarsın
+1 yılBeceri yeteneğine uygun Yapabileceğin iş neyse o
11 Yorumla- +1 yıl
Günaydın, sm den yazarsan fikir paylaşımı yaparız zaman zaman
+1 yılSosyal medya reklamcılığı
10 Yorumla
+1 yılEn iyi iş bildiğin iştir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHavacılık sektörü derim.
00 Yorumlaçalarsın sonra
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar