Çoğunlukla evet. Bu vasfı taşımayan kadınlarda var tabii. Herkes için geçerli değil. Kadınlar genel olarak anaç, koruma içgüdüsü ağır karakteristik özellikler sergiliyorlar. Ve bence bazı kadınlar gerçekten süper kahraman. En başta anneler😄
Aklıma geldi bak geçen gün ki yazında dişi kurtların saldırıya uğrayan eşini korumak için başını onun boynuna dayadığından sözetmiştin. Buna benzer bir durum aslında. Kadınlık içgüdüleri diyebiliriz buna.
O bilgiyi ben yazmadım başka bir üye yazdı. Onu duydum ben de ancak bilimsel olarak bir açıklamasını bulamadığım için Bence içeriğime dahil etmedim. Ama olma ihtimali yüksek neticede kurtlar aile bağlarına önem veren canlılar.
Bir kiz cocugu dunyaya geldiginde, daha bebeklikten itibaren oyun olarak bebek belerse, yemek yaparsa, bulasik yikarsa, daha o andan itibaren yonlendirilmis olur. Yani o enerji dedigin sey yonlenrmeden ibaret. Elbette kadinda erkekte ailesini sevmeli korumali. Ama zihniyet olarak erkek cocuklari daha bohem yetistirilirken kiz cocuklari ne yazikki farkki zihniyetle yetistiriliyor..
Yönlendirme değil bence. İstemediği bir oyunu hiç bir çocuğa zorla oynatamazsınız. Kıyameti kopartır o çocuk. Tamamen içgüdüsel. Yönlendirme ve baskılar ergenlikte devreye giriyor..
En İyi Cevaplar