Kızlar Bir Adım Öne Yaza doğru tekrar spora başlayanlar kimler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Yaz geliyor spora başladınız mı? Yaza doğru tekrar spora başlayanlar kimler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Ben düzenli spor yapıyorum. Yeni, tenise başladım. Yaza doğru tenise başladım desem doğru olur. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne 1 0 Yorumla
GitarımFirarda Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl hergün benim şempaze ile agacların bır dalından dıger dalına aklayarak markete gıdıyorum daha ne olsun:)) 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Ben başladım, fakat yine ara vermek zorunda kaldım 1-2 nedenle. Evde yapabildiğimce yapıyorum o yüzden 0 0 Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Doğa yürüyüşü sayılıyorsa sporu hiç bırakmadım arkadaşım. 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Daha başlamadım. Zaten başlamıyorum. Spor yaptığım söylenemez 😂 0 0 Yorumla
ba_tu_han Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl O tırnak ve o maskeyle sakın spor yaptığını söleme. 0 0 Yorumla
Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yıllardır yapıyorum yaz için definasyona girdim sadece 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Ego kasmayın bedeninizle buradaki erkekler için nefes alsın yetiyor haberin olsun 0 0 Yorumla
EtçilAmaaEtYiyemiyen Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Karnımızı zor soyuyoruz birde spora para mı verelim 0 0 Yorumla
Yalnızkurt0135 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Bacaklar cok kalin sen bjr 15 yil sinra fena kilo alirsin 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Ne güzel yaz geliyor spor yap diyet yap 😅 0 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl biraz daha dön gtünün arası pek gözükmemiş 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yaz gelmiyor bence 0 1 Yorumla siyahcorap +1 yıl eskişehire hiç yaz geldi mi ki :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ben düzenli spor yapıyorum. Yeni, tenise başladım. Yaza doğru tenise başladım desem doğru olur. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne
hergün benim şempaze ile agacların bır dalından dıger dalına aklayarak markete gıdıyorum daha ne olsun:))
Ben başladım, fakat yine ara vermek zorunda kaldım 1-2 nedenle. Evde yapabildiğimce yapıyorum o yüzden
Doğa yürüyüşü sayılıyorsa sporu hiç bırakmadım arkadaşım.
Daha başlamadım. Zaten başlamıyorum. Spor yaptığım söylenemez 😂
O tırnak ve o maskeyle sakın spor yaptığını söleme.
Yıllardır yapıyorum yaz için definasyona girdim sadece
Ego kasmayın bedeninizle buradaki erkekler için nefes alsın yetiyor haberin olsun
Karnımızı zor soyuyoruz birde spora para mı verelim
Bacaklar cok kalin sen bjr 15 yil sinra fena kilo alirsin
sporbuddy olunur 😅😅
Ne güzel yaz geliyor spor yap diyet yap 😅
biraz daha dön gtünün arası pek gözükmemiş
Başlamayı düşünüyorum
Hep te yaz gelince yapın he 😅
Daha başlaamdım yaza var
Daha başlamadım bakarız bir ara
Bırakmadan devam edenlerdenim👍😏
Belki yüzmeye başlarım
Bu cici kızınız mı 😦😍😁