Kızlar Bir Adım Öne GS-Beşiktaş maçında hangi takım yenecek? uzaylıkız01 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tahminleri alalim GS-Beşiktaş maçında hangi takım yenecek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Valla ben barcelona maçına odaklanmış durumdayım böyle küçük maçların skorunun bi önemi yok yensekde yenilsekde bir şey değişmez. 0 0 Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Galatasaray yenilir gibi geliyor. Hem çok yoruldu hemde barcelano karşısında hezimet yaşamadığı için şımarmışlardır 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl bence bu maç 2-2 berabere bitecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Banada tahmin lazim yuklu girecem 0 3 Yorumla majeste34 +1 yıl Bugün 10 oran yakaladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @majeste34 hangileri Yorumla majeste34 +1 yıl Alt ligler favorileri oynamam genelde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Valla ben barcelona maçına odaklanmış durumdayım böyle küçük maçların skorunun bi önemi yok yensekde yenilsekde bir şey değişmez.
Galatasaray yenilir gibi geliyor. Hem çok yoruldu hemde barcelano karşısında hezimet yaşamadığı için şımarmışlardır
bence bu maç 2-2 berabere bitecek
Ben alırım yaptığım her maçı 😁
gs nin içinden gecicez cok yorgunlar
besiktas
Beşiktaş 2-1 alır
Banada tahmin lazim yuklu girecem
Bugün 10 oran yakaladım
@majeste34 hangileri
Alt ligler favorileri oynamam genelde
Beşiktaş.
En çok gol atan
Gs..