Kızlar Bir Adım Öne Kadınlar spor yapamaz diyorlar, sen katılıyor musun? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Her kadın dimdik durmalı ve her alanda spor yapmalı?#Moldovyapapatya Kadınlar spor yapamaz diyorlar, sen katılıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kim demişse son derece boş yapmış ama duyar kasmayada gerek yok, kadın ile erkek çoğu dalda aynı sporu yapamaz, bu buda bir gerçek yani, Kemik yapıları farklı. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Onu kim diyorsa Ezgi sert’i bi takıp etsın. Turkıye kadınlar taekwondo şampiyonu ve bir çok başarısı var 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 21 yüzyıldayız bunu düşünecek kadar cahilmi insanlar 1 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Katılmıyorum kadın isterse herşeyi yapar ve başarır yeterki istesin içinden gelsin 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Ronda Rousey'in suratına söylemeye yemez bu tip laflar. :D 0 0 Yorumla
Ezio24 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yaparlar tabiki de hem de en iyi şekilde yaparlar Kim demiş hangi cahil demiş 0 0 Yorumla
Lonelyman60 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kadında erkekte herşeyi yapar kadınları güçsüz görmek çok yanlış 0 0 Yorumla
AtarlıCivciv Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kadın milleti değilmiyiz her alanda illa mükemmel oluyoruz 🐣🌼 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kadınların Dünya Şampiyonası’nda dereceleri var 0 0 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Hayır katılmıyorum kadınlar herseyibyapabikir 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yooo yapıp altin madalya alıyorlar 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Katılıyorum ve arttırıyorum. Kadınlar s#çamaz, işeyemez ve en önemlisi spor yapamaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadınlar altın yumurtlayamaz 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bunu da yapinnn Yorumla
kölenolabilirmiyim Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl kadınlar istediklerini özgürce yapabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kim demişse son derece boş yapmış ama duyar kasmayada gerek yok, kadın ile erkek çoğu dalda aynı sporu yapamaz, bu buda bir gerçek yani, Kemik yapıları farklı.
Onu kim diyorsa Ezgi sert’i bi takıp etsın. Turkıye kadınlar taekwondo şampiyonu ve bir çok başarısı var
21 yüzyıldayız bunu düşünecek kadar cahilmi insanlar
Katılmıyorum kadın isterse herşeyi yapar ve başarır yeterki istesin içinden gelsin
Ronda Rousey'in suratına söylemeye yemez bu tip laflar. :D
Yaparlar tabiki de hem de en iyi şekilde yaparlar
Kim demiş hangi cahil demiş
Kadında erkekte herşeyi yapar kadınları güçsüz görmek çok yanlış
Kadın milleti değilmiyiz her alanda illa mükemmel oluyoruz 🐣🌼
Şu an çoğu spor başarıları kadınlara ait.
Kim diyor spor yapamaz diye?
Çokta iyi yaparlar onu diyen aptaldır
Kadınların Dünya Şampiyonası’nda dereceleri var
Kim diyor uydurup duruyorsunuz
Yapabilen yapsın tabi.
Akşama yine başı ağrır🤦♂️
Hayır katılmıyorum kadınlar herseyibyapabikir
Yooo yapıp altin madalya alıyorlar 😀
Hayır Katılmıyorum Tabikide Kardeşim
Katılıyorum ve arttırıyorum. Kadınlar s#çamaz, işeyemez ve en önemlisi spor yapamaz
Kadınlar altın yumurtlayamaz
Hadi bunu da yapinnn
Kralini yapar
Katılmıyorum
kadınlar istediklerini özgürce yapabilir
Kimlermiş onlar
Katılmıyorum
Onu diyenler boş yapıyor
katılıyorum
Yoo yapar
Hangi mal demiş
Hayır kim diyo onu