+1 yılAlakası yok erkek öğretmenlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum erkek öğretmenler daha merhametli oldular ya da şöyle söylim okulda ayrımcılık var erkek öğretmen kız öğrencilere daha kibar daha sabırlı iken erkek öğrenciye tam tersi davranıyor kadın öğretmenlerde kız öğrencilere kötü davranırken erkek öğrencilere daha sabırlılar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kadinlarin bu meslegi iyo yaptıklarından degil. Bizim ev islerinde hala esit sorumluluk olmadigindan kaynakli. Turkiyede hem maas alip, hem calisip, hem cocuk bakip, hem ev işlerine vakit ayırabilecek tek meslek öğretmenlik. Ozellikle brans ogretmeniyle. Oyle sinif ogretmeni falan değil. Brans ogretmeniyse okula en fazla 3 gun gider geri kalan gunleri bos olur. Kar tatili, resmi tatil, yaz tatili vs derken tatili en bol olan mesleklerden. Bu da hem toplum icin hemde erkekler icin bu kadin ne evini, ne cocuklarini, ne kocasını aksatir hepsine yetişir diyerek bu meslek ön plana çıkarılıyor. Yoksa hem kadin hem erkek o kadar vasat, ogretmen sifatina yakışmayan tipler var ki. Bu tiplerde zaten ogretmenlik, egitimcilik aşkıyla yanip tutusan tipler degil. Maasi iyi vakti bol diyerek yazip okuyan tipler oluyor bunlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Hmm anladım
Cevap sahibi+1 yılBana öğretmen deme zerre sevmem kendilerini. Bana denk gelenlerde mi sıkıntı vardi yoksa alayı mi sıkıntılı bilmiyorum. Boyle guzel bir meslek nasil yerler altina alınır cok iyi beceriyorlar. Ogrenci dersten, okuldan, sinavlardan nasil soğutulur gercekten cok iyi biliyorlar. Bu ogretmenlerin aldiklari beddualarin, ahların haddi hesabi yok. Yaptiklari adaletsizliklerin haddi hesabi yok. Ogretmenlik istedigim meslekti puanim hayli hayli yetiyordu yeni yks sisteminde girdim ben hem mf hem tm den ogretmenlik tercih edebiliyordum ama bu tiplerin arasında olmak istemedim, hem dersime girenler, hem cevremdeki ogretmenler oyle lanet ettirdiler ki dis hekimligi yazdım. Yoksa fen bilgisi ogretmenligi, tm alanından da puanim vardı sınıf ogretmenligi falan yazardım. O kadar soguttular ki beni. Bilmiyorum bu ogrencilerden aldıkları ahlarla ne yapacaklar bu hocalar.
Cevap sahibi+1 yılEig icin teşekkürler
- +1 yıl
Ben seni çok iyi anlıyorum merak etme. rica ederim bu arada
+1 yılAnaç yönümüzün olduğu doğrudur. Ayakkabılarının bağcığı çözülmüş öğrenci görsem düşer diye bağlatmadan rahat edemem. Yağmurlu havada ıslanacaklar da hasta olacaklar diye ödüm kopar. Sınıfta sırtlarına soğuk hava vurmasın diye camı kapatır, öğretmen masasının oradaki camı açarım. Ancak akademik olarak erkek meslektaşlarımla aynıyız. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne
19 Yorumla- +1 yıl
Aaaa öğretmen misiniz :) ben de öğretmen adayıyım inşallah tabi :)
- +1 yıl
Evet, öğretmenim. Öğretmenlik okuduğunu tahmin ettim.😊 hayırlısıyla aramıza katılırsın inş.
- +1 yıl
İnşallah, ne öğretmenisin :)
- +1 yıl
Türkçe öğretmeniyim.😊
- +1 yıl
Aaaaa ben de Türkçe öğretmenliği okuyorum :)
- +1 yıl
Zümreyiz o zaman. Çok güzel. 🥳
- +1 yıl
Hiihimmm :) Bir mutluluk çöktü içime sebepsiz ehehe. :)
- +1 yıl
Ne güzel😊 mutlu olmak iyidir🥳
- +1 yıl
Evet, insanın çok ihtiyacı oluyor mutlu olmaya. 😊
Erkeklerin kafın mesleği diye bakmasının temel nedeni işe gidiş geliş süreleri belli, tatili fazla, bedensel anlamda yorgunluğu az yani kısacası işin dışında eşine ve çocuklarına daha fazla vakit ayırabilir diye düşünüyor maalesef.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılEmir sen fenomen olan emiradakul musun? Camasir yikama fenomeni olan emirsindir diye takip ettim seni
18 Yorumla- +1 yıl
Evet, benim. Bıraktım ama.
- +1 yıl
Yeni hesabin mi bu
- +1 yıl
Yok hayır. Ilk ve tek hesabım.
- +1 yıl
O zaman aradigim kisi sen degilsin
- +1 yıl
Bu arada sorun icin fikrim ise kadinlarin daha sabirli ve anac olmasi ogretici olmasi
- +1 yıl
Benden başka EmirAdakul yok bu sitede. Fenomenliği bıraktıktan sonra hesabı mı gizledim.
- +1 yıl
Öz ve öz kendi ismim zaten.
- +1 yıl
Yorumun için teşekkürler. Dediğim gibi benden başkası bu ismi kullanamaz zaten.
+1 yılSaçma bir bakış açısı ben ne uyuz kadın öğretmenler gördüm ne şefkati üvey anneden beterlerdi.. Umarım sen hepsine taş çıkarırsın Emir :D
113 Yorumla- +1 yıl
Seni var ya seni 🙄😂😂😂
- +1 yıl
kime halleniyon olimmm 🙄
- +1 yıl
Ben ve hallenmek. Ikisini bir araya nasıl getirdin 🙄
- +1 yıl
ne bileyim yıkayacak çamaşırlar olmayınca sıkıntıdan yaparsın belki 🙄
- +1 yıl
Sen de taktın çamaşıra arkadaş 🙄
- +1 yıl
Oldlar bilir çamaşır kategorisini sen ayakta tutuyordun 🙄 ne takması yahu
- +1 yıl
Sen tanidiksin da bir cikaramadim gitti seni 🙄
He ayakta tuttukta ne oldu kapandı gitti. Zaten sıkılmıştım. Bıraktım fenomenligi. - +1 yıl
Senin fenomenliğinin parlayan zamanlarında Little_dark_age_ hesabımdaydım :D mutlaka görmüşsündür gelirdim sorularına
- +1 yıl
İvit hatırladım 😂
Hayranım da vardı o parlayan zamanlarımda her soruma gelip sirke yazıyordu 😂 - +1 yıl
Onu bilmiyorum :D da karamela vardı onunla takılırdın sürekli
- +1 yıl
O nerden çıktı şimdi 🙄
Evet vardi öyle dohbet ettiklerim. Gitti hepsi. - +1 yıl
Aaa demek ki fena kavga etmişsiniz neyse derine inmeyelim benim de kankalarım vardı şu an görüşmüyorum kimi de gitti.
- +1 yıl
Aynen kapatalım o konuyu.
+1 yılBu soruya bu görsel? Biraz uygunsuz olmuş.
Cinsiyetle Alakası yok. Erkekler de gayet başarılılar öğretme konusunda11 Yorumla- +1 yıl
Evet, sonradan dank etti kafama yanlış yaptım. İlgi çeksin diye koymuştum. Hata ettim.
Adminler bakın bir 😂
Bence kadını erkeği yok kim merhamet ve vicdan sahibi ise o yapmalı15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Ama şunu diyim çoğu öğretmenin yatacak yeri yokm
- +1 yıl
Anlamadım 😂
- +1 yıl
Hee anladım timam
Böyle foto koyarsan, erkeklere göremi diyelim
11 Yorumla- +1 yıl
Oo soru ilgi çeksin diye onla alakası yok 😂
genel kanı öyle ama bir sürü erkek öğretmen var
10 Yorumla
+1 yılOnu bilmem de hemsirelik asla kadina göre değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle düşünce yok hiç.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİş yükü daha hafif.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar