Arkadaşlar benim bir örgü sayfam var ama sipariş alamıyorum her yerden paylaşım da yapıyorum daha gelmedi sipariş sizce sipariş gelmesi için neler yapabilirim?
Güncellemeler
2 gü
Toplu sipariş almak istiyorum bildiğiniz yerler var mi
Örgü sayfasına Instagram’dan organik sipariş çekmek için ne yapmalıyım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
2 gü
reklam ver diger orgu ve kumascilarin takipcilerini cal yaslilarin takildigi sayfalardaki yaslilara takip at
sayfana baktim cok bos mesela biraz reklam cek akimlarla orguden komik seyler or butun orguculer oyle seuler yapiyor bir tanesi patrick ormustu cok ilgi cekmisti kesfetteydi
komik ilgi cekici figurler bir seuler orup unlulere hediye etsen onlar da reklamini ceker mesela aspenya diye bir kadin vardi gercekci bebekler yapan bir kadinin uaptigi bebekle etrafta dolasmisti yani sadece video cekersen tabiki ilgi cekmezsin
Birincisi sen sayfasın kimseyi takip etme en azıjnda önüne geleni senin takipçi çekmenn lazım göründükçe ilgisi olanlar sipariş verebilir görünmen için de sürekli reels atma günde en fazla 3 ama saddve örgü gösterip reels olmaz olaya biraz espri hikaye vs kat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
reklam ver diger orgu ve kumascilarin takipcilerini cal yaslilarin takildigi sayfalardaki yaslilara takip at
Yapıyorum ama sadece begeni geliyor
kampanya yap o zaman 1 alana 1 hediye 2 al 1 ode falan oyle seyler yap siparis gelsin
sayfana baktim cok bos mesela biraz reklam cek akimlarla orguden komik seyler or butun orguculer oyle seuler yapiyor bir tanesi patrick ormustu cok ilgi cekmisti kesfetteydi
komik ilgi cekici figurler bir seuler orup unlulere hediye etsen onlar da reklamini ceker mesela aspenya diye bir kadin vardi gercekci bebekler yapan bir kadinin uaptigi bebekle etrafta dolasmisti yani sadece video cekersen tabiki ilgi cekmezsin
Calisiyorum ama ben zamanin oldukça oruyorum
ya tabiki seni de anliyorum orgu zor is ama mesela fiyonklu tatli bir saoka orup unlulere reklam versen cok tutarsin onu demeye calisiyorum
Takipçi etkinliklerine katil ya da bir fenomene ürün sat reklamını yapsın 🍀
Katildim
Güzel şeyler ör
Guzel şeyler oruyorum zaten
Hani nerde sayfa ismi
merve_ninelisidunyasi sayfam bu
Yanlış yoldasın
Birincisi sen sayfasın kimseyi takip etme en azıjnda önüne geleni senin takipçi çekmenn lazım göründükçe ilgisi olanlar sipariş verebilir görünmen için de sürekli reels atma günde en fazla 3 ama saddve örgü gösterip reels olmaz olaya biraz espri hikaye vs kat
Deniycem