Offff tutuluyorum şöyle birini çok biliyormuş gibi eleştirenlere. Biraz kendini önceliklendirmeyi, mutlu olduğun şeyleri yapmayı dene. Evet çok zor hem çalışıp hem çocuk büyütmek. Şahsen ben sadece çalışırken bile başka şeyler yapmaya vaktimi zor ayırıyorum. Ama iş sadece hayatını daha güzel kılman, rahatlıkla geçinebilmen için bir araç olsun.
Hayat müşterek sende çalışıyosun oda yediği tabağı makinaya koyabilir bi elektirik süpürgesi tutabilir çocuğuda ortak kararla yaptınız onun da sorumlulukları var kölelik devri bitti çok yüz verme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
11 yaşında çocuğun neyine bakıyorsun ablacim
Oyle deme hala bebek gibi ve yaramaz
Benimde çocuğum var 12 yaşında. Ve her işini kendi yapıyor, bana çay bile veriyor 😅
Çay vermeye kalksa yanar doker onu boş ver kendısı okula gidip gelemez hcbsy yapamaz
Ya üzüldüm şimdi neden böyle, özel durumu mu var?
Ben hem çocuğa bakardım hem ev işi, hemde işe giderdim evli olsam
neden doğurdun ki bilmiyormuydun böyle olacağını sizin yüzünüzden mutsuz gençler yetişiyor
Depresyonda mısın acaba
Olabilir zaten annelıgıme laf ediyo sureklı sne nasıl annesin annelik yapamıyorsun bi cocuga bakamıyorsun dıyo benı psikolojik olarak cok yıprattı
Offff tutuluyorum şöyle birini çok biliyormuş gibi eleştirenlere. Biraz kendini önceliklendirmeyi, mutlu olduğun şeyleri yapmayı dene. Evet çok zor hem çalışıp hem çocuk büyütmek. Şahsen ben sadece çalışırken bile başka şeyler yapmaya vaktimi zor ayırıyorum. Ama iş sadece hayatını daha güzel kılman, rahatlıkla geçinebilmen için bir araç olsun.
Eşin napıyor bu arada
Beni ezikleyip duruyo bi cocuga bakamıyorsun dıyo
Hayat müşterek sende çalışıyosun oda yediği tabağı makinaya koyabilir bi elektirik süpürgesi tutabilir çocuğuda ortak kararla yaptınız onun da sorumlulukları var kölelik devri bitti çok yüz verme
Allah yardımcın olsun
Eşin yardım etmiyorsa zor maalesef
hayat yormuş seni dinlen biraz
Çok basit sen oturdugun yerden kazan vakici tut
Esinle bu durumu paylaş
eşin baksın birazda