Gizli Üye(45 üstü)1 ayTürkiye’de hostes (kabin memuru) olmak için en az lise mezunu, 18 yaşını doldurmuş, sağlık raporu ve iyi düzeyde İngilizce şartı aranıyor. 2026’da maaşlar havayoluna göre değişiyor: THY’de 32.000–58.000 TL, Pegasus’ta 26.000–42.000 TL, AnadoluJet’te 24.000–40.000 TL, SunExpress’te 28.000–48.000 TL. Çalışma saatleri ise düzensiz, genellikle uzun uçuş günleri ve nöbetli sistem üzerine kurulu.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)1 ayBir şey dicem bende istiyorum ama boyum 1.53 gibi bir şey Sunexpress te 1.55 mesela ona başvurmak istiyorum ama boy 1.53 internette okumuştum işte aile hekimin de boy kilo rapor şeysi çikarttirirken 1.55 diye yani boyunu bir tık fazla gösterenler oluyormuş ve orada da ölçmüyorlarmiş sanirim yani Sunexpress direkt rapora bakiyormuş sadeve bende öyle yapsam bir şey olur mu ki
00 Yorumla
1 ayGit oku uni olursun ingilizce bilirsen dshs rahat
02 Yorumla- 1 ay
O zaman rahat oku
Düzenli çalışmaları yok bazen gece 3 de bile uçuş oluyor ingilizce şart b1 b2 gibi bazen 4 yıllık bazen 2 yıllık bazen de lise mezunu ilanları açılıyor thy de maaşları da yeni başlayan 80k gibi maaş alıyor boy kilo tablosu da var
27 Yorumla- 1 ay
Biliyor musun baya
- 1 ay
Peki oteller dedikodular vs doğru mu
- 1 ay
Tkob eddim danışabilir miyim sana
- 1 ay
Gel gel
Maaş ve saat çok değişken ama 50-100 arası kazanırsın diye tahmşn ediyorum. Bir de iş bulmak için güzel olman lazım. Sivil kabin hizmetleri okuman gerekiyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayMaaşlar iyi de şartlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne