Kızlar Bir Adım Öne 11 gü Kanaviçe sizce nasıl olmuş, renkleri ayırmakta zorlanan tek ben miyim? MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hobi tarzı şeyler seviyorum, güzel oluyor biraz. Uğraştıracak gibi ama renkler birbirine çok benziyor ve ayırtı zor. Kanaviçe sizce nasıl olmuş, renkleri ayırmakta zorlanan tek ben miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 11 gü Çok severim kanaviçe yapmayı. Kolay gelsin güzel bir şey ortaya çıkacak belli 😄 0 4 Yorumla MarsRafinha 11 gü Kuşş çıkacak snssj şu an gıdısı ve oturduğu dallar mevcut Yorumla isimsizkralicee 11 gü şu an penguene benziyo biraz 🤣 Yorumla MarsRafinha 11 gü Hahahahha hacı Nuriye kuşumla alay etme ya Yorumla isimsizkralicee 11 gü İsim bile takılmış ne güzel 😂 Yorumla
TesadüfenBurada Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 9 gü El emeklerine her zaman saygım vardır. Ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% 11 gü Yaptıkça alışırsın ben de çok severim 0 1 Yorumla MarsRafinha 11 gü Ustayım diyebilirim ama saçma renkler koymuşlar içine bazıları yetersiz geliyor Yorumla
KᴜRᴀʟꜱıᴢ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 11 gü Anlamasam da emek vermişsin hoş duruyor 0 0 Yorumla
tanrı_bizi_sınıyor Takip Et Xper 4 Yaş: 24 11 gü yeşil, koyu yeşil ve biraz daha koyu yeşil mi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok severim kanaviçe yapmayı. Kolay gelsin güzel bir şey ortaya çıkacak belli 😄
Kuşş çıkacak snssj şu an gıdısı ve oturduğu dallar mevcut
şu an penguene benziyo biraz 🤣
Hahahahha hacı Nuriye kuşumla alay etme ya
İsim bile takılmış ne güzel 😂
El emeklerine her zaman saygım vardır. Ellerine sağlık
Yaptıkça alışırsın ben de çok severim
Ustayım diyebilirim ama saçma renkler koymuşlar içine bazıları yetersiz geliyor
Anlamasam da emek vermişsin hoş duruyor