Kadın Emeği 4 gü Bu çantayı ben yaptım, ilk yapışım nasıl olmuş? quxn_HİLAL Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Bu çantayı ben yaptım, ilk yapışım nasıl olmuş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ErenZnc Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 4 gü Sakızı sündürerek mi yaptın 😃Biraz değişik duruyor böyle bu ne yav diyorsun ama ilke göre çok iyi bir başlangıç. Eline sağlık. 0 2 Yorumla quxn_HİLAL 4 gü İp o ne sakızı Yorumla ErenZnc 4 gü Küçükken sakızı çıkarıp ağzimizdab, elimize alıp sündürüp sündürüp birleştirirdik. Görünüş olarak benzettim sadece o kadar. Yorumla
poimai Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 2 gü Hoş gözüküyor, sadece tutma yeri biraz kalın gibi geldi o kadar. 0 0 Yorumla
YakaaPaçaa Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 4 gü Başarılı güzel olmus 😀👏👏 emeğine sağlık. 0 0 Yorumla
Nickimyookmuş Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 gü Güzel olmuş ama ya ip secimin ya da tığ numaran yanlış biraz kaba duruyor ama ilk yapmana göre güzel olmuş 0 0 Yorumla
30yasinda Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 gü Gerçekten güzel görünüyor el işlerin de bayağı iyiymiş sin 0 1 Yorumla quxn_HİLAL 1 gü Teşekkür ederim Yorumla
sungur23 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 4 gü Ne güzel el becerin var ayrıl sevgilindenHalk eğitimde bunları sat 0 9 Yorumla sungur23 4 gü ya da sosyal medyadan Yorumla quxn_HİLAL 4 gü Öyle yapcm Yorumla quxn_HİLAL 4 gü Ama halk eğitimde nasıl satcam ki Yorumla sungur23 4 gü İntadan yap Yorumla sungur23 4 gü SatışıDolapLetgoSahibindene bak Yorumla sungur23 4 gü İstanbula dükkanlara teklif et alır mısınız diye yaparsın hilal sen akıllı bir kızsın Yorumla quxn_HİLAL 4 gü Akıllı olduğumu nerden anladn 😍😍 Yorumla sungur23 4 gü O deli sapıtmış adamı korkutan delidir her delide akıllı ve zekidir Yorumla quxn_HİLAL 4 gü 😂😘 Yorumla
Zest_And_Zen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 4 gü Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sakızı sündürerek mi yaptın 😃
Biraz değişik duruyor böyle bu ne yav diyorsun ama ilke göre çok iyi bir başlangıç. Eline sağlık.
İp o ne sakızı
Küçükken sakızı çıkarıp ağzimizdab, elimize alıp sündürüp sündürüp birleştirirdik.
Görünüş olarak benzettim sadece o kadar.
Hoş gözüküyor, sadece tutma yeri biraz kalın gibi geldi o kadar.
Başarılı güzel olmus 😀👏👏 emeğine sağlık.
Güzel olmuş ama ya ip secimin ya da tığ numaran yanlış biraz kaba duruyor ama ilk yapmana göre güzel olmuş
Gerçekten güzel görünüyor el işlerin de bayağı iyiymiş sin
Teşekkür ederim
Ne güzel el becerin var ayrıl sevgilinden
Halk eğitimde bunları sat
ya da sosyal medyadan
Öyle yapcm
Ama halk eğitimde nasıl satcam ki
İntadan yap
Satışı
Dolap
Letgo
Sahibindene bak
İstanbula dükkanlara teklif et alır mısınız diye yaparsın hilal sen akıllı bir kızsın
Akıllı olduğumu nerden anladn 😍😍
O deli sapıtmış adamı korkutan delidir her delide akıllı ve zekidir
😂😘
Güzel olmuş ellerine sağlık
Valla çok klas eline sağlık
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş
Çok iyi elinize emeğinize sağlık
Emeğinize sağlık güzel olmuş bacım
Harika
Çok güzel
Ellerine sağlık
Güzel