El örgüsü eşyalar her zaman çok hoşuma gider ve gerekirse çeyizime de koyabilirim. Peki ya siz çeyizinize koyar mısınız?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #ElÖrgüsü #ÇeyizeElÖrgüsüEşyalarKoymak
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer El örgüsü eşyalar her zaman çok hoşuma gider ve gerekirse çeyizime de koyabilirim. Peki ya siz çeyizinize koyar mısınız?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #ElÖrgüsü #ÇeyizeElÖrgüsüEşyalarKoymak
Annemler de eskiden bazı şeyler koymuştu ama açıkçası hepsini tek tek takip etmedim ya da hatırlamıyorum. Genelde anne tarafı böyle el emeği şeyler hazırlıyor, çeyizde de bir şekilde yer alıyor ama detayına çok hakim değilim.
Kullanmayacağım eşyaların çeyizimde bulunmasını istemem. Ben özellikle böyle bir hazırlık yapmadım ama kayınvalidem o kadar çok havlu, seccade, patik, eldiven, lif koymuştu ki bohçama eşyalarım arasında var ve çok güzeller. Düşünmesi bile çok hoşuma gitmişti ama hala aynı fikirdeyim kullanmaya kıyamıyorum onları da
Cevap
6Cevap
fark etmez
Yani ben olsam koyarım çok güzel ve sempatik oluyot
Ben şahsen müstakbel eşimin (böyle biri yok ve olacağına inanıyorum) böyle kültürel şeyleri yaşatmasını çok isterim. Ama öyle insanlar kaldı mı ki
Annem koyuyor bir şeyler hırka yelek filan giyermiyim bilemiyorum ama olucakmiş onlar illaki 😂😂
Olursa beğendiklerimi evet
Çeyizim yok yapmıyorum
Eskide kaldi
Hayır
Olabilir
Koymam
ben koymam da annem hazırlamış zamanında
Tabii en güzeli
Güzelse koyarim
Daha çeyizim hazır değil 22 yaşındayimmm😭😭😭
O aşamaya çok var