Kadın Emeği 3 gü Erkekler de örgü örebilir mi, örgü örmek neden hep kadınlarla özdeşleşmiş durumda? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Örgü örmek denilince neden akla hep kadınlar ve kadınların emeği geliyor? Erkekler de bu işi yapamazlar mı? Erkekler de örgü örebilir mi, örgü örmek neden hep kadınlarla özdeşleşmiş durumda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 3 gü Örenler var genelde kadınlar daha güzel ve sabırla yaptığı için onlarla özdeşleşmiş 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 1 gü Muhtemelen öyle kadınlar eskiden daha çok ev hanımı oluyordu. Erkekler dışarıda çalışıyordu. O yüzden kadınlarla özdeşleşme sebebi diye düşünüyorum. Yorumla KayipPsikopat_3 1 gü Doğru bir yaklaşım bu Yorumla Bahtıgüzel00 1 gü Teşekkür ederim güzel görüşün için. Yorumla KayipPsikopat_3 1 gü Rica ederim Yorumla
hüzünlükemancı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 3 gü İsterlerse örebilirler ama çoğu erkeğin örgü örecek vakti yok. Vakti olanlar da genelde farklı şeylerle meşgul oluyor. 1 0 Yorumla
Sanal_Hayatt Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 3 gü Ben yapamam asla benlik değil. Erkek olarak yapmam ayrı öyle tek tek uğraşmam ayrı :) sabırlı insan işi 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 gü Kuzenim bir ara deniyordu sonra ne oldu bilmiyorum djdjd 1 0 Yorumla
Avrat07 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 gü Orebilir. Babam örerdi rahmetli tabi biraz annemin zoruyla ama annemden daha guzel yapardı🤗 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 gü Ya evet. Erkekler nedense aslında el işlerinin üzerinde dururlarsa. Daha yetenekliler. Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 83% 3 gü Öre bilir ler neden olmasın 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 3 gü Tabii öğrenebilirler. Neden olmasın? Niye böyle bir ayrım yapmışlar acaba? Yorumla Kadınsıahmet 3 gü Onu bilmiyoru Yorumla Bahtıgüzel00 3 gü Ben de merak ediyorum Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 3 gü Öreceğim tek şey kızımın saçları. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 3 gü Çok duygusal oldu bu. Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 3 gü Saçlarınızı örebilirim sadece 😅 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 3 gü Onu biliyor musun bari? Yorumla Callous_Man 3 gü O çok kolay, önce tarıyorum sonra örüyorum 😅 Yorumla Bahtıgüzel00 3 gü Acaba bu kariyeri nerden öğrendin örme kariyerini Yorumla Callous_Man 3 gü Senin sorularınla büyüdüm 😅 Yorumla Bahtıgüzel00 1 gü Abartmayalım canım. O kadar da yaşlı mıyım ben burada? Tamam çok kıdemli büyüyor olabilirim ama o kadar da yaşlı değiliz. Yorumla Callous_Man 1 gü Şarap gibisniz 😅 Yorumla Bahtıgüzel00 1 gü Keşke olabilseydim ama nerde o günler Yorumla Callous_Man 1 gü 200 sene sonra:) Yorumla
Kont_ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 3 gü Örerler 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 3 gü Hiç denk gelmedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 gü Anneannem dedeme öğretmiss 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 gü Bunu duyunca İnan ki tebessüm ettim. Gözüme çok hoş bir görüntü geldi. Yorumla Cevap sahibi 23 sa Bende görünce mutlu oluyoruum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
isteyen örebilir
Örenler var genelde kadınlar daha güzel ve sabırla yaptığı için onlarla özdeşleşmiş
Muhtemelen öyle kadınlar eskiden daha çok ev hanımı oluyordu. Erkekler dışarıda çalışıyordu. O yüzden kadınlarla özdeşleşme sebebi diye düşünüyorum.
Doğru bir yaklaşım bu
Teşekkür ederim güzel görüşün için.
Rica ederim
İsterlerse örebilirler ama çoğu erkeğin örgü örecek vakti yok. Vakti olanlar da genelde farklı şeylerle meşgul oluyor.
Ben yapamam asla benlik değil. Erkek olarak yapmam ayrı öyle tek tek uğraşmam ayrı :) sabırlı insan işi
Kuzenim bir ara deniyordu sonra ne oldu bilmiyorum djdjd
Orebilir. Babam örerdi rahmetli tabi biraz annemin zoruyla ama annemden daha guzel yapardı🤗
Ya evet. Erkekler nedense aslında el işlerinin üzerinde dururlarsa. Daha yetenekliler.
Öre bilir ler neden olmasın
Tabii öğrenebilirler. Neden olmasın? Niye böyle bir ayrım yapmışlar acaba?
Onu bilmiyoru
Ben de merak ediyorum
Öreceğim tek şey kızımın saçları.
Çok duygusal oldu bu.
Saçlarınızı örebilirim sadece 😅
Onu biliyor musun bari?
O çok kolay, önce tarıyorum sonra örüyorum 😅
Acaba bu kariyeri nerden öğrendin örme kariyerini
Senin sorularınla büyüdüm 😅
Abartmayalım canım. O kadar da yaşlı mıyım ben burada? Tamam çok kıdemli büyüyor olabilirim ama o kadar da yaşlı değiliz.
Şarap gibisniz 😅
Keşke olabilseydim ama nerde o günler
200 sene sonra:)
Örebilir. Örgü örmenin cinsiyeti yoktur
Örmek isterse neden örmesin
Yapabilen erkekler var
Cinsiyeti mi olur örgünün saçmalamayın
Örmesinler ya yok yakıştıramam 😂
İsteyen insan her şey yapabilir
Örerler
Hiç denk gelmedim
Anneannem dedeme öğretmiss
Bunu duyunca İnan ki tebessüm ettim. Gözüme çok hoş bir görüntü geldi.
Bende görünce mutlu oluyoruum
Örmek isterlerse örsünler.
Ören var
örebilir neden olmasın
Biraz zor