El dokuma halılar benim için hem nostaljik hem de aylar süren emeğin sonucunu gösteriyor ve her zaman hoşuma gider. Peki ya sizin hoşunuza gider mi kullanır mısınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer El dokuma halılar benim için hem nostaljik hem de aylar süren emeğin sonucunu gösteriyor ve her zaman hoşuma gider. Peki ya sizin hoşunuza gider mi kullanır mısınız?

El dokuma halılar benim için hem nostaljik hem de aylar süren emeğin sonucunu gösteriyor ve her zaman hoşuma gider stüdyoda davulların altında kullanıyorum bir tane baya büyük eski ve değerli. Eski ama duruşu iyi ve temiz
Evet severim. El dokuma halılar, estetik görünümlerinin yanı sıra taşıdıkları kültürel ve tarihî değer nedeniyle de ilgi görür. Her halı, dokuyucusunun emeğini, yaşadığı coğrafyanın geleneklerini ve sanat anlayışını yansıtan özgün bir eserdir. Kullanılan motifler, renkler ve düğüm teknikleri farklı bölgelerde değişiklik gösterir ve bu özellikler halılara kendine özgü bir kimlik kazandırır. Dayanıklı yapıları sayesinde uzun yıllar kullanılabilen el dokuma halılar, yalnızca bir ev eşyası değil, aynı zamanda geçmişten günümüze uzanan bir kültürel miras olarak da değerlendirilir. Bu nedenle pek çok kişi için el dokuma halılar hem dekoratif hem de sanatsal açıdan özel bir değere sahiptir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Gidiyor evet hatta bir ara kafam dağılsın diye öylesine kursa gitmiştim çok iyi oluyor örmeside jdjs
Cevap
11Cevap
Eskii halılardaki dokuları izlemek hoşuma gidiyor her bir sembolün yapısı. Tamamı yapan kişinin bir hikayesi gibi
Evet el dokuma olan ürünleri severek kullanıyoruz hem kaliteli hemde rahat oluyorlar
Evet güzel olur
Gider
Evet gidiyor ve evimzde kullanıyoruz
severim genelde yerine göre
Gökyüzülü bulutlu olursa gider
Gider evet
evet
Çokk
Hayır
Evet
Pek degil
Gotmez