Şiş işi örtüler her zaman çok hoşuma gider, özellikle de masa örtüleri gerçekten çok hoş olabiliyor. Peki ya siz seviyor musunuz ve hoşunuza gider mi?

Şiş işi örtüler her zaman çok hoşuma gider, özellikle de masa örtüleri gerçekten çok hoş olabiliyor. Peki ya siz seviyor musunuz ve hoşunuza gider mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet, şiş işi örtüleri severim. Özellikle el emeğiyle yapılan ürünlerin ayrı bir değeri olduğunu düşünüyorum. Şiş işi örtüler hem zarif görünümleri hem de üzerlerindeki ince işçilik sayesinde dikkat çekiyor. Bir örtünün ortaya çıkması için harcanan emek, sabır ve zaman gerçekten takdire değer. Ayrıca bu tür el işleri geleneksel kültürümüzün önemli bir parçasıdır ve geçmişten günümüze taşınan güzel bir miras niteliği taşır. Evlerde sıcak ve samimi bir atmosfer oluşturdukları için şiş işi örtüleri oldukça beğeniyorum.
Çok seviyorum. Hatta neredeyse her gün elime şiş alıp bir şeyler örerim. En çok da kazak örmeyi seviyorum; hem kafa dağıtıyor hem de ortaya kendi emeğinle güzel bir şey çıkması bana ayrı bir keyif veriyor. 🤪
Çok severim terapi gibi rahatlatıcı hep örüyorumda kış gelince vakit geçiyor
Evet gayet güzel
Evet seviyorum ama kullanmam
Evet seviyorum gerçekten çok güzel görünüyorlar
Sevmiyorum
Yok sevmiyoz