Kadın Emeği 3 sa Kadından şoför olur mu? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Uzun yol şoförü#Kadınemeği #Balmy Kadından şoför olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 3 sa Olur tabii ki.. acayip dikkatliler , bravo onlara vallahi..👍 1 0 Yorumla
butterfliess Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 2 sa Olur tabi kadının kendi mesleğini en güzel şekilde yapabilmesi kendi ayağı üzerinde durmasına hep desteklerim şoför olması da kadına yakışır 💓 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 2 sa Olmak isteyip beceren kadından olur. Neden olmasın. 0 0 Yorumla
Kızılcakaya Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 2 sa Evet bir çok başarılı ablamız var büyük araç kullanan 0 0 Yorumla
KurabiyeAşkı Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 3 sa Kadınlar birçok işi çok iyi yapar zaten. Ama benim gibi panik atak insan şoför olmamalı :') 0 0 Yorumla
angrlii0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 3 sa Lütfen kadınlar trafiğe çıkmasın kendimi güvende hissetmiyorum 0 6 Yorumla benirahatsizetme 3 sa Evde kal o zaman zaten disarda ne isin var Yorumla angrlii0606 3 sa Cadde 2 tur atmayalım mı be hanım abla Yorumla benirahatsizetme 3 sa O zaman basina geleceklere katlanirsin sekerim erkekler evde oturmali Yorumla angrlii0606 3 sa Şimdi bu ne alaka kadınlar evde oturuyordu bizim zamanımızda Yorumla benirahatsizetme 3 sa araba kullanan bir kadin seni ezer diye korkuyorsan evde kalmalisin ki kimse niye sokaktaydin diye sormasin Yorumla angrlii0606 3 sa Geçen gün markette alışveriş yaptım market arabasıyla arabama doğru giderken kadın geldi bana vurdu suçum ne şimdi benim orada Yorumla
sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 2 sa Büyük konuşmayalım ama iyi sürmüyorlar 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 3 sa Neden olmasın cinsiyetcilik yapmaya gerek yok 0 0 Yorumla
ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 3 sa Olmasın. Zaten 10 yıla kalmaz hepsi otonom olacak. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Olur tabii ki.. acayip dikkatliler , bravo onlara vallahi..👍
Olur tabi kadının kendi mesleğini en güzel şekilde yapabilmesi kendi ayağı üzerinde durmasına hep desteklerim şoför olması da kadına yakışır 💓
Olmak isteyip beceren kadından olur. Neden olmasın.
Evet bir çok başarılı ablamız var büyük araç kullanan
Kadınlar birçok işi çok iyi yapar zaten. Ama benim gibi panik atak insan şoför olmamalı :')
Olur bazıları çok usta kullanıyor
Lütfen kadınlar trafiğe çıkmasın kendimi güvende hissetmiyorum
Evde kal o zaman zaten disarda ne isin var
Cadde 2 tur atmayalım mı be hanım abla
O zaman basina geleceklere katlanirsin sekerim erkekler evde oturmali
Şimdi bu ne alaka kadınlar evde oturuyordu bizim zamanımızda
araba kullanan bir kadin seni ezer diye korkuyorsan evde kalmalisin ki kimse niye sokaktaydin diye sormasin
Geçen gün markette alışveriş yaptım market arabasıyla arabama doğru giderken kadın geldi bana vurdu suçum ne şimdi benim orada
Oluyor, var.
Olur
olur
Kadın elinden her şey olur
Yorucu olur.
Olur tabii
Olur olur bunun cinsiyeti yok
Neden olmasın
Büyük konuşmayalım ama iyi sürmüyorlar
Var zaten, çok da yakışıyor.
Olur tabii bir sürü örneği var
Neden olmasın cinsiyetcilik yapmaya gerek yok
Olmasın. Zaten 10 yıla kalmaz hepsi otonom olacak.
Olur tabi ki
Olur tabi
Olur ama ne gerek var
Olur yapanlar var
Çok güzel olur şoför
Olmaması daha sağlıklı
Zorrr
Olmaz
Olur olur
Çok kaza yapıyorlar