Kızlar Bir Adım Öne 19 gü Hiç kendinize el örgüsü çanta ördünüz mü, örgü çanta yapıp hediye eden var mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Şöyle bir örgü ören olsa da sevabına bize gönderse :) Hiç kendinize el örgüsü çanta ördünüz mü, örgü çanta yapıp hediye eden var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 14 gü Evet örmüştüm çocukluğumda çok örerdim. En çok yün, pamuk ve İpek örerdik ondan ayrı taze dut dalı kabuklarından iplik yapıp da örerdim.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 19 gü örmedim hiç 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 18 gü Bana ör ablam 🤭
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 18 gü Kağıt ipten iki çanta yaptım biri kendime biri görümceme pes ettim sıkıldım örmesi zor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 18 gü Evet Yorumla
Kalikula Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 17 gü Çanta ormedim bolca saoka ördüm kuzenlerim yeğenlerime falan 1 0 Yorumla
papatyam_12 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 19 gü yok hiç örmedim yapmayı bilmiyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 18 gü En kolayı bu diyorlar örgüde Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 19 gü Yok örmedim ama evde benzeri var annemin 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 18 gü Ne güzel hatıra işte sana Yorumla KayipPsikopat_3 18 gü Evet öyle ☺️ Yorumla
Oornitorenkk Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 19 gü Kendime yapicam da erteleyip duruyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 18 gü Aynen ben Yorumla
Meneksediro Takip Et Xper 6 Yaş: 21 19 gü El örgüsü çantaları çok seviyorum ya 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 18 gü Ben de seviyorum Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 89% 19 gü Hediye edildi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 18 gü Ne güzel Yorumla
halenizzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 19 gü Hiç örmedim ama satın aldım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 18 gü Olsundu o da olurdu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet örmüştüm çocukluğumda çok örerdim. En çok yün, pamuk ve İpek örerdik ondan ayrı taze dut dalı kabuklarından iplik yapıp da örerdim.❤️
örmedim hiç
Bana ör ablam 🤭
Kağıt ipten iki çanta yaptım biri kendime biri görümceme pes ettim sıkıldım örmesi zor
Evet
Çanta ormedim bolca saoka ördüm kuzenlerim yeğenlerime falan
yok hiç örmedim yapmayı bilmiyorum
En kolayı bu diyorlar örgüde
Yok örmedim ama evde benzeri var annemin
Ne güzel hatıra işte sana
Evet öyle ☺️
Kendime yapicam da erteleyip duruyorum
Aynen ben
örmedim, örgü ormeyi bilmiyorum
El örgüsü çantaları çok seviyorum ya
Ben de seviyorum