Kadın Emeği 9 gü El emeği ile yapılmış bu çantayı nasıl buldunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 #Kadınemeği #Balmy El emeği ile yapılmış bu çantayı nasıl buldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 gü Bence gayet başarılı bir ürün tebrik ediyorum. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 7 gü Herkesin tarzı olmasa da şöyle bir bakınca bayağı emek verildiği belli oluyor. O yüzden ben beğendim. 👍🏻 0 0 Yorumla
Biana4044 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 9 gü Güzel bi çanta ama pek benim tarzım değil gibi. Ama böyle örebilmek isterdim 0 0 Yorumla
Nadiawgnr Takip Et Xper 3 Yaş: 22 9 gü Çok tatlı, şık bir çanta çağla yeşili ya da lilayla çok güzel kombinlenir 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 gü Çok güzel kim yapmışsa ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Zest_And_Zen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 9 gü Çok güzel, beğendim , bende örmek isterim aynısını 0 0 Yorumla
Kowqq77 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 7 gü O degılde pp muq 0 1 Yorumla Kowqq77 7 gü Çantada muq kdkkxkm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence gayet başarılı bir ürün tebrik ediyorum.
Normal çanta
Herkesin tarzı olmasa da şöyle bir bakınca bayağı emek verildiği belli oluyor. O yüzden ben beğendim. 👍🏻
Guzelde pek tarzım değil.
Emeğe saygı ha-ri-ka!!!
Güzel bi çanta ama pek benim tarzım değil gibi. Ama böyle örebilmek isterdim
Çok tatlı, şık bir çanta çağla yeşili ya da lilayla çok güzel kombinlenir
Çok güzel
El emeğine saygım sonsuz
Kız çocuğu çantası gibi
fazla sıradan ve rüküş bence.
Aramadım dolayısıyla bulmadım
Çok güzel kim yapmışsa ellerine sağlık
Çok güzel 😍
Her tarza uyacak bir çanta.