Kızlar Bir Adım Öne 20 gü Örgü lif modellerinde renk uyumu sizin için ne kadar önemli? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Örgü liflerde renk uyumuna dikkat eder misiniz? Örgü lif modellerinde renk uyumu sizin için ne kadar önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 20 gü Evet canlı renkler daha güzel ve şık duruyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 20 gü Aynen güzellik 💗 Yorumla r_engarenkyollar 20 gü 🍁💐🍁 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 20 gü Evet uyum harika olur emeğe herkes saygı durur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 20 gü Kesinlikle Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% 20 gü Ne tatlı bir soru. Yok hiç dikkat etmedim. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 20 gü Teşekkür ederim Yorumla
Zest_And_Zen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 20 gü Rengine ciddi önem veriyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 20 gü Ben de Öyle Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 20 gü baya önemli renkler. uyumsuz olunca güzel durmuyor 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 20 gü Renk uyumu benim için her konuda önemli tabii 1 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 20 gü Tek renk olsun 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 20 gü Öyle de çok sıkıcı Yorumla DiplomalıHavuç 20 gü Altı üstü sabunlayıp aramızı buramızı köpükleyeceğiz hatun. çingene usulü birden fazla tuhaf tuhaf renkler de olmasın işte Yorumla Bahtıgüzel00 20 gü O kadar canlı olmada da olmalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet canlı renkler daha güzel ve şık duruyor
Aynen güzellik 💗
🍁💐🍁
Evet uyum harika olur emeğe herkes saygı durur
Kesinlikle
Ne tatlı bir soru. Yok hiç dikkat etmedim.
Teşekkür ederim
Rengine ciddi önem veriyorum
Ben de Öyle
Benim için çok önemli değil
E yani estetiğe önem veriyoruz
baya önemli renkler. uyumsuz olunca güzel durmuyor
Renk uyumu benim için her konuda önemli tabii
Tek renk olsun
Öyle de çok sıkıcı
Altı üstü sabunlayıp aramızı buramızı köpükleyeceğiz hatun. çingene usulü birden fazla tuhaf tuhaf renkler de olmasın işte
O kadar canlı olmada da olmalı
Umrumda bile değil gdvcx
Desenli olucsk
Önemsiz.