Kral biraz girişken olmayı denesen daha kolay değil mi?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
13 gü
Niye dışardaki herkes Adriana Lima bratt pitmiste bir sen en berbatmissin gibi davranıyorsun?
0
2 Yorumla
Soran
13 gü
Verdiğin örnekleri neye göre verdin anlayamadım konu güzellik vs değil. Ortama ayak uyduramıyorum. Birlikte plan yapıyorlar beni çağırmıyorlar. Görünmez gibi bi şeyim. Ne kadar takmamaya çalışsam da kırılıyorum
Güzellikte dahil genel olarak bu insanlar zengin güzel yakışıklı çevre sahibi güç sahibi akıllı güçlüler vs yani disardaki insanlarda böyleymiş bir tek sen ezik çirkin tipsiz ise yaramazmis gibi davranıyorsun çık bu psikolojiden dışarda bir gramlik beyni olmayan erkek ve kadınlar özgüveninin dibini yaşıyor
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ben asosyal ezik bir tipim iş yerinde dışlanıyorum motor öğrenip kurye mi olsam? Kadın için kuryelik çok mu zor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düşünceli biri olduğun için anda kalmıyor olabilir misin
Yoo
Yani geçmiş takıntısı veya gelecek kaygısı hiç yook mu
Var
İşte sorunun temelinde bu var bana göre
Olabilri
Beni tarif ettin çok ezik hissediyorum, hiç kız arkadaşım yok yıllardır üstüne birde utangaç, çekingen biriyim 🥺🥹
Kral biraz girişken olmayı denesen daha kolay değil mi?
Niye dışardaki herkes Adriana Lima bratt pitmiste bir sen en berbatmissin gibi davranıyorsun?
Verdiğin örnekleri neye göre verdin anlayamadım konu güzellik vs değil. Ortama ayak uyduramıyorum. Birlikte plan yapıyorlar beni çağırmıyorlar. Görünmez gibi bi şeyim. Ne kadar takmamaya çalışsam da kırılıyorum
Güzellikte dahil genel olarak bu insanlar zengin güzel yakışıklı çevre sahibi güç sahibi akıllı güçlüler vs yani disardaki insanlarda böyleymiş bir tek sen ezik çirkin tipsiz ise yaramazmis gibi davranıyorsun çık bu psikolojiden dışarda bir gramlik beyni olmayan erkek ve kadınlar özgüveninin dibini yaşıyor
Biri alır taciz eder konu bukadar basit
Ne alaka ya
şu an uzun anlatıp uğraşamam hayatı yala tecrübe edin
Tamam anlatma
👍👍👍
Bende asosyalim konuşmak istermisin
Baya zor hemde bide kışın daha da zor
Öğreteyim sana motor kullanmasını
Öğret hangi şehirdesin
İstanbul sen
Olmadı
Neresiki