Kadın Emeği 2 gü Banyo lifi örmeyi biliyor musunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 #Balmy #Kadınemeği Banyo lifi örmeyi biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
AslanYılmaz12 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 2 gü Hiç böyle bir şeyi hobi edinmedim. Lif örmek kolaymı acaba? 0 0 Yorumla
kerem2NT Takip Et Bilge Yaş: 71 , eic 100% 2 gü İlk okulda elişi dersinde öğretmişlerdi. Unuttuk ylllar yıllar oldu. 0 0 Yorumla
raif1 Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 100% 2 gü annem biliyor ve örüyor anonim 1 adres ver sana da göndereyim pembe renkli 1 lif 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 gü Hayır annem biliyor ama öğretir istesem de benim hevesim yok 0 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 gü Deneriz 1 1 Yorumla u SilverBlooming 2 gü Sen yaparsın öyle bir vibe alıyorum 🥰
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 gü Yok ya bir ara denedim sıkıldım geri bıraktım 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 gü Ördüm zamanın da. Başlasam direkt kavrarım yine. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır nereden bileceğim.
Hiç böyle bir şeyi hobi edinmedim. Lif örmek kolaymı acaba?
İlk okulda elişi dersinde öğretmişlerdi. Unuttuk ylllar yıllar oldu.
annem biliyor ve örüyor anonim 1 adres ver sana da göndereyim pembe renkli 1 lif
Hayır annem biliyor ama öğretir istesem de benim hevesim yok
Deneriz
Sen yaparsın öyle bir vibe alıyorum 🥰
bilmiyorum
Yok hayır
Yok ya bir ara denedim sıkıldım geri bıraktım
Biliyorum banyo ilifi kendim yapyorum
Evet biliyorum.
Ördüm zamanın da. Başlasam direkt kavrarım yine.
Bi tek onu örmeyi biliyom skdkd
Hayir bilmiyorumm
Bilmiyorum
Hayır bilmiyorum
Hayır bilmiyorum
yok be
Alakam yok
canım sıkıldığında hemen bir tane örüyorum
Hayır