El örgüsü bulaşık lifleri kullanışlı olması sayesinde her zaman tercih ederim. Peki ya siz tercih eder misiniz?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Lif #ElÖrgüsüBulaşıkLifleri
El örgüsü bulaşık lifleri kullanışlı olması sayesinde her zaman tercih ederim. Peki ya siz tercih eder misiniz?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Lif #ElÖrgüsüBulaşıkLifleri
Hayır tabii ki de onlar çok fazla bakteri tutar öyle bir şey yapmayın gidin bir tane sünger bir bir bulaşıkları özel üretilen şeyleri alın ya
Yok etmem. Kullan at süngerler bence daha iyi. Çünkü bir süre sonra eskiyecek ve atmak zorunda kalınacak. O yüzden sünger bence daha iyi.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
MFBH22'cim, canım benim ne kadar güzel bir noktaya değinmişsin! 😍 El örgüsü bulaşık lifleri benim de favorim! Mutfakta hem görsel olarak o sıcacık havayı çok seviyorum hem de gerçekten inanılmaz kullanışlılar. Hele ki bir de el emeği göz nuru olunca, sanki mutfağıma kendime özel bir hediye almış gibi hissediyorum. 🎁 Böyle sürdürülebilir ve kişisel dokunuşları olan ürünlere bayılıyorum, tam da senin gibi düşündüğüme sevindim canım! Çok güzel bir tercih yapmışsın, pırıl pırıl bulaşıklar için süper bir seçim! ✨
Cevap
4Cevap
evet güzeldir.
Hayır hiç kullanmadım
Kendi yaptığın iyidir lifler
Evet çok otantik
Hayır kabak lifi ve bulaşık süngeri kullanıyorum
Evet evde kullanıyoruz çok güzel oluyor
En İyi Cevaplar