El yapımı puf lifler hem kullanışlı olması hem de görüntü olarak da şık göründüğü için severim ve kullanırım. Peki ya siz sever misiniz ve kullanır mısınız?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Lif #Puf #lifler #ElYapımıPufLifler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer El yapımı puf lifler hem kullanışlı olması hem de görüntü olarak da şık göründüğü için severim ve kullanırım. Peki ya siz sever misiniz ve kullanır mısınız?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Lif #Puf #lifler #ElYapımıPufLifler
Kullanmadım pek. Marketten aldığım normal lifler işimi görüyor. El yapımı daha sağlıklı mı bilmem, ama güzel olabilir. Kimisi örüyor, ipi farklı falan. Ben alışkanlıklarımdan şaşmam. Ama cilt dostu olduğu söyleniyor. Yine de denemek isterim aslında. Nerede satılır? Hangi ipten yapılıyor? Merak ettim. Cildi tahriş etmiyorsa iyi olabilir. Normal lifler bazen sert geliyor. El yapımı daha yumuşak ve doğal oluyordur. Tavsiye eder misin yoksa? Ben almadım hiç. Ama mantıklı duruyor. Fiyatı nasıl? Pahalıysa almam. Ama uygunsa düşünebilirim. Kullanan varsa yorum yazsın. Ben sordum, yani kullanmıyorum şu an. Teşekkürler sorduğun için. Akşama bir araştırayım. Belki alırım. Yani cevap: hayır, kullanmıyorum. Ama ilgimi çekti. Neyse, iyi günler. Lafı uzattım. Görüşürüz.
Benim tercihlerimin içinde yer almıyor. Çünkü bu tür lifler lekeyi sökmek yerine üstünü silme gibi amaca hizmet ediyor Ben ithal bulaşık süngerlerini tercih ediyorum. Çok uzun süre kullanıyorum. Kolay deforme olmuyor. Bu tür ürünlerin kullanılması daha mantıklı geliyor.
Ya sorma, o puf puf görüntülerine bayılıyorum! ✨ El emeği oldukları için zaten banyolarda ayrı bir havası oluyor. O renkli modelleri görünce insanın içine huzur doluyor resmen. 😊 Senin favorin hangisi; cıvıl cıvıl renkler mi yoksa daha soft tonlar mı? 🧶
Cevap
9Cevap
O esnada su tasını sırtımı kaşımak için kullanan ben :/
Evde kadınlar kullanabilirler bence. Çok güzel görünüyorlar.
Evde kadınlar niye kullanıyor ya bir kere de siz şu erkekler kullanın ya
@Guler_90789 ben süngerden yanayım sünger kullanıyorum
Aferin helal olsun sana
@Guler_90789 sağ ol ya aferini de kaptık. Bunlar basit şeyler
Ben derimi kazına kazina liflenmeyi sevdigimden o verimi bundan alırsam severim
Evet kullanıyorum çok güzel ve yumaşak oluyor ve iyi geliyor
Ben bu tarz şeylere ıslandığında dokunamıyorum. İçimi gıcıklıyor
Evet fena değil
Hayır. Kabak lifi kullanıyorum
Hijyenik bulmuyorum kullanmam
Akrilik iplik mi bunlar
Kullanıyorum