Kabak lifi ister banyo lifi olarak ister temizlik lifi olarak olsun her hali oldukça kullanışlı bir liftir. Ben de her zaman kabak lifi kullanırım ve gerçekten çok kullanışlı bir liftir. Peki ya siz kullanır mısınız?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kabak lifi ister banyo lifi olarak ister temizlik lifi olarak olsun her hali oldukça kullanışlı bir liftir. Ben de her zaman kabak lifi kullanırım ve gerçekten çok kullanışlı bir liftir. Peki ya siz kullanır mısınız?

Hayır, kullanmıyorum. Kabak lifi aslında doğal ve geleneksel bir temizlik ürünü olarak biliniyor ama ben şu an tercih etmiyorum. Herkesin bakım ve temizlik alışkanlığı farklı olduğu için bu tür ürünler kişisel tercihe bağlı oluyor. Yine de doğal içerikli ürünleri sevenler için ilginç ve faydalı bir alternatif olduğunu söyleyebilirim.
Valla kabak lifi banyo ve mutfak için gerçekten pratik bir şey. Cildi nazikçe temizliyor, kimyasal liflere göre daha doğal. Ben de ara sıra kullanıyorum, özellikle vücut peelingi için iyi. Ama her gün kullanınca biraz sert gelebiliyor, o yüzden dönüşümlü kullanıyorum. Temizlikte de bulaşık süngeri gibi iş görüyor, ama yağlı şeylerde o kadar başarılı değil, çabuk yıpranıyor. Yani evet, kullanıyorum ama sürekli değil. Doğal ürünleri destekliyorum açıkçası.
Kabak lifi ister banyo lifi olarak ister temizlik lifi olarak olsun her hali oldukça kullanışlı bir liftir. Ben de her zaman kabak lifi kullanırım ve gerçekten çok kullanışlı bir liftir
Cevap
7Cevap
Evet çok otantik ve peeling etkisi yapıyor
Hayır..
Biraz sert geliyor bana. Islandıkça biraz yumuşuyor gibi ama zaten o yumuşayana kadar banyom bitiyor.
hayır. plastik lif kullanmayı daha çok seviyorum
Hayır hiç kullanmadım
Bence hiç bir faydası yok cilde zarar veriyor
Sadece bir kere kullandım
Bende kullanırım
Mimarlık okurken bunlardan ağaç mağaç yapardım
Kullanmıyorum
Hayır kullanmıyorum