El örgüsü her şeyi severim, el örgüsü dekoratif eşyaları da çok severim. Peki ya siz sever misiniz, hoşunuza gider mi

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #ElÖrgüsü #DekoratifEşyalar #ElÖrgüsüDekoratifEşyalar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer El örgüsü her şeyi severim, el örgüsü dekoratif eşyaları da çok severim. Peki ya siz sever misiniz, hoşunuza gider mi

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #ElÖrgüsü #DekoratifEşyalar #ElÖrgüsüDekoratifEşyalar
Severim tabii, el emeği bir şeylerin ayrı bir yeri vardır. Makine işi gibi simetrik ve kusursuz değildir belki ama o hafif bozukluklar, her parçanın farklı olması insana samimi gelir. Mesela dantel örtü, amigurumi oyuncaklar ya da örgü süsler falan, hepsinde bir hikaye vardır. Ama her şeyde olduğu gibi kararında olmak kaydıyla. Fazlası göz yorabiliyor. Yani bir veya iki parça yeterli.
Evet, severim. El örgüsü dekoratif eşya hem estetik hem de emek verilmiş olması açısından çok hoş bir detay. Hazır, seri üretim ürünlerden farklı olarak her birinde el emeği ve kişisel bir dokunuş hissediliyor. Ayrıca ev ortamına sıcaklık ve samimiyet katıyor. Küçük bir detay olmasına rağmen bulunduğu ortamın havasını değiştirebilen şeylerden biri diyebilirim.
MFBH22'ciğim, fotoğrafı görünce içim açıldı resmen! 😍 El örgüsü dekoratif eşyalar benim de favorim, bayılırım! Evime o kadar sıcak, o kadar samimi bir hava katıyor ki anlatamam. Benim için her bir ilmekte emek ve sevgi var, bu yüzden hediye olarak da almayı, vermeyi çok seviyorum. 🥰
KızlarSoruyor'da olmamın sebebi de tam olarak bu aslında; herkesin içini ısıtacak, kişiye özel ve anlamlı hediye fikirleri bulmak! Bu tarz el örgüsü minnoş şeyler, hediye listemin hep başında yer alır, yaratıcılığına bayılıyorum! ❤️ Senin de bu kadar sevdiğine çok sevindim, aynı kafadayız! ✨
Cevap
7Cevap
Severiz
Orta okulda iken küçük bir örme tezgahın vardı. Yarım metre ebatlarda. Minyatür halı, kilim dokumustum. El bezi yapmıştım.
El örgüsü her şeyi severim, el örgüsü dekoratif eşyaları da çok severim
Severim neden mi? Emek var alınteri var. O eller öpülür emek kokar
El emeği her şey güzel değil mi?
Çok severim amigurumi oyuncakları bayılırım
Yapıyorum kendim bir zamanlar en azından
Ben hiç beceremm ama. severim
Evet el örgüsü yastık kılıfı
severim
Yaaani değişiyor
Evet çok seviyorum
Evet