El örgüsü yelekler çok hoşuma gider ve çok severim, çocukluğumda ninemle beraber çok yapardık ve benim için yeri ayrıdır. Peki ya siz sever misiniz, hoşunuza gider mi?

MFBH22 KadınEmeği MFBHKadınEmeği ElÖrgüsü ElÖrgüsüYelekler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer El örgüsü yelekler çok hoşuma gider ve çok severim, çocukluğumda ninemle beraber çok yapardık ve benim için yeri ayrıdır. Peki ya siz sever misiniz, hoşunuza gider mi?

MFBH22 KadınEmeği MFBHKadınEmeği ElÖrgüsü ElÖrgüsüYelekler
Severim, özellikle doğal yün veya pamukluysa. Makine işi gibi değil, her ilmeğinde bir emek var. Ninelerden kalma bir şeyler giymek insana huzur veriyor. Benim de annemden kalma örgü yeleklerim var, kışın evde giymesi çok rahat. Ama artık pek yapan kalmadı, her şey hazır alınıyor. O yüzden el emeği gören yelekler daha değerli bence. Sizin ninenizle yapmanız güzel bir anı, o his başka. Kültürel olarak da önemli aslında. Ben severim yani. Herkesin dolabında bir tane olmalı. Örgü örmeyi ben bilmem ama giymeyi bilirim. Yapanların ellerine sağlık.
Evet, severim. El örgüsü yelek hem sıcak tutması hem de el emeği olması açısından çok hoş bir parça. Hazır ürünlere göre daha özel ve samimi bir hissi oluyor; her bir ilmeğinde emek ve zaman olduğu belli. Ayrıca klasik ve zamansız bir tarzı var. Hem günlük kullanımda hem de nostaljik bir hava katmak için güzel bir tercih diyebilirim.
Cevap
11Cevap
Evet severim.
El örgüsü yelekler çok hoşuma gider ve çok severim, çocukluğumda ninemle beraber çok yapardık ve benim için yeri ayrıdır
Evet çok severim bu yüzden annem evleneyim diye hep örmeye başladı 😂😂
Seviyorum güzel oluyor
Severim hoşuma gidiyor
Yelek sevmiyorum ne örgü ne şişme
Yapan yok olsa giyerim hahs
Örgü örebiliyor musun
Evet süveter olabilir
Evet cok severim siz kadinlara yakisiyor
Kullanmayı tercih etmiyorum
Hayır
Annem örüyor
Giymiyorum