El yapımı elbiseler hem şık hem de kullanışlı olabiliyor ama en çok emekle yapıldığı için hoşuma gider. Peki ya sizin hoşunuza gider mi ve kullanır mısınız?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Elbise #ElYapımıElbiseler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer El yapımı elbiseler hem şık hem de kullanışlı olabiliyor ama en çok emekle yapıldığı için hoşuma gider. Peki ya sizin hoşunuza gider mi ve kullanır mısınız?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Elbise #ElYapımıElbiseler
Evet, gider. El yapımı elbise hem emek verilmiş olması hem de kişiye özel bir dokunuş taşıması açısından çok daha değerli geliyor. Hazır ürünlerden farklı olarak daha özgün ve karakterli bir duruşu oluyor. Ayrıca bir şeyin elde, özenle yapılmış olması onun sadece bir kıyafet değil, aynı zamanda bir emek ürünü olduğunu da hissettiriyor. Bu yüzden hem estetik hem de anlam olarak hoşuma giden bir tercih.
Bence önemli olan elbisenin kalitesidir, kaliteli olduğu sürece kimin yaptığı pek de önemli değildir insan için. Tabi fiyatı da önemli oldukça.
Çok yaparız annemle model desen her şey farklı ve bizim istediğimiz tasarımlar güzel anısıda oluyor hem
Teşekkürler güzellik
✨✨✨✨
Cevap
10Cevap
gider evet
El yapımı elbiseler hem şık hem de kullanışlı olabiliyor ama en çok emekle yapıldığı için hoşuma gider
El yapımı her şey hoşuma gidiyor göz nuru resmen fiyatı ne olursa olsun acımam veririm 💚
El emeği olan her şey çok hoşuma gider. Bu elbise de olabilir, hediyelik eşya da. ☺️
Evet pamukluysa giyerim
El emeği her zaman 1-0 öndedir
Gidiyor
Evet çok severim aşırı güzel ve kaliteli oluyor
Kazak örebiliyordum eskiden sen bilip musun
Gider cok severimmmm sen de seversin 🖤
Gider evet
Evet gider
Kalmadı ki
Evet
Bayilirim