Kızlar Bir Adım Öne 1 ay Jüt örgü lif cildi tahriş eder mi, jüt tığ işi lif gerçekten rahat mı kullanılıyor? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Jüt tığ örgüyle örülmüş liflerin kullanımı rahat mıdır? Görünüş olarak çok şık duruyorlar....#kadınemeği Jüt örgü lif cildi tahriş eder mi, jüt tığ işi lif gerçekten rahat mı kullanılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
OneAboveAlll Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Bence tahriş edebilir bu yüzden de doğru ürünleri doğru bir şekilde kullanmak herkes için daha iyi olabilir kesinlikle. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yani yumuşayınca rahat ama öbür türlü bayağı sıkıntı ya 1 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Çok dopsl duruyor hasır gibi ama yumuşağı Yorumla aklımdadelısorular12 1 ay Görünüşü çok güzel ama o ince tüy gibi şeyler tahrişe sebep olabilir gibi geldi 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence tahriş edebilir bu yüzden de doğru ürünleri doğru bir şekilde kullanmak herkes için daha iyi olabilir kesinlikle.
Yani yumuşayınca rahat ama öbür türlü bayağı sıkıntı ya
Hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Çok dopsl duruyor hasır gibi ama yumuşağı
Görünüşü çok güzel ama o ince tüy gibi şeyler tahrişe sebep olabilir gibi geldi 🙂
tahriş eder bence
İpek kese :)
Edebilir