El yapımı kilimler özellikle de dokuma kilimler gerçekten çok kullanışlı olabiliyor ve her zaman kullanabilirim. Peki ya siz kullanır mısınız?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Kilim #ElYapımıKilim
#Balmy
El yapımı kilimler özellikle de dokuma kilimler gerçekten çok kullanışlı olabiliyor ve her zaman kullanabilirim. Peki ya siz kullanır mısınız?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Kilim #ElYapımıKilim
#Balmy
El yapımı kilimler özellikle de dokuma kilimler gerçekten çok kullanışlı olabiliyor ve her zaman kullanabilirim. Ayrıca stüdyoda davulların altında maddi değeri yüksek büyük bir halı var. Kick vuruşlarda kaymasın diye setin altına tamamen yetecek bir halı serilir
Evet, kullanırım. El yapımı kilim hem estetik hem de kültürel bir değeri olduğu için hoşuma gider. Her bir desenin ve dokumanın emekle yapılmış olması, onu sıradan bir ev eşyasından daha özel hale getiriyor. Ayrıca el emeği ürünler ortama sıcaklık ve karakter katıyor. Bu yüzden hem dekoratif hem de anlam olarak evde olmasını tercih edeceğim şeylerden biri diyebilirim.
Cevap
9Cevap
Hiç el yapımı kilimim olmadı olursa değerlendiririm tabii ki
Evet kullanıyorum hatta evimizde tüm halılar el dokuması bizde böyle bir takıntı var
Evet çok otantik olabilir
Hiç kullanmadik
Kim kaybetmiş ki biz bulalım yav jsj
Kullanıyorum evet
Evet bir ona bir sana bayılırım
Yağcıbedir kilimleri çok güzel
Evet annem çok yaptı çehizime
Güzelse olabilir
Değerli bişeydir daima
Hiç kullanmadım
Evet senn 🖤
Param yetmez ona çok değerli ürün el dokumalar