Kızlar Bir Adım Öne 1 ay Kendi işinin patronu olmak mı daha iyi yoksa bir yerde çalışan olmak mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendi işinin patronu musun yoksa çalışan mı? Kendi işinin patronu olmak mı daha iyi yoksa bir yerde çalışan olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 29 gü Bence imkan varsa kendi işinin patronu olmak daha iyidir. 0 1 Yorumla sultankalavun 29 gü @MFBH22 ben öyleyim.. sen ne iş yapıyorsun peki Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Kendi işinin patronu olmak. Onun bunun ağız kokusunu çekemem 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% 1 ay Kendi işinin patronu olan daha gidipde biyerde birinini işinde çalışmaz ticaret güzeldir ama özveri gerektirir 0 0 Yorumla
Felsefi Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Okyanusta kıta keşfedip tarihe geçmek mi uçakla hızlı ve konforlu seyahat etmek mi gibi 0 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Becerebilen kendi işini yapsın idin köpeğin kıçını toplamasın 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% 1 ay Kendi işinin patronu olabilmek ayrı bir huzur bin şükür kendi işim 0 0 Yorumla
istanboli Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Kendi işini yapmak her zaman daha iyidir👍 0 0 Yorumla
BurakAltınoğlu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kendi işinin patronu her zaman iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence imkan varsa kendi işinin patronu olmak daha iyidir.
@MFBH22 ben öyleyim.. sen ne iş yapıyorsun peki
Kendi işinin patronu olmak. Onun bunun ağız kokusunu çekemem
Kendi işinin patronu olan daha gidipde biyerde birinini işinde çalışmaz ticaret güzeldir ama özveri gerektirir
Okyanusta kıta keşfedip tarihe geçmek mi uçakla hızlı ve konforlu seyahat etmek mi gibi
Becerebilen kendi işini yapsın idin köpeğin kıçını toplamasın
Kendi işinin patronu olabilmek ayrı bir huzur bin şükür kendi işim
Kendi işini yapmak her zaman daha iyidir👍
Kendi patronumun serveti 10 m y r tl
Kendi işinin patronu her zaman iyidir
Kendi işinin patronu olmak
Hayattan ne beklediğine bağlı
paran varsa ol tabi