El yapımı sabunlar dekoratif olsun ya da kullanmalık olsun hepsi her zaman hoşuma gidiyor. Özellikle de mis gibi kokulu olanları en sevdiklerimdir. Peki ya siz seviyor musunuz?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Sabun #ElYapımıSabunlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer El yapımı sabunlar dekoratif olsun ya da kullanmalık olsun hepsi her zaman hoşuma gidiyor. Özellikle de mis gibi kokulu olanları en sevdiklerimdir. Peki ya siz seviyor musunuz?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #Sabun #ElYapımıSabunlar
Seviyorum, ama o dekoratif şekilli sabunlardan değil. Yani lavanta, zeytinyağlı falan gibi doğal malzemelerle yapılan, cildi kurutmayan sabunlar gerçekten iyidir. Kimyasal dolu market sabunlarından sonra el yapımı sabunu kullanınca farkı anlıyorsun. Kokuları da fazla yapay olmazsa güzel oluyor. Ama bazen o tasarımlara o kadar yükleniyorlar ki, sabun olmaktan çıkıyor. Yani işlevi önemli, hediye niyetine güzel ama kullanacaksan doğal olanı tercih et.
Evet, seviyorum. El yapımı sabun hem doğal içerikleri hem de elde yapıldığı için taşıdığı emek açısından hoşuma gidiyor. Hazır ve kimyasal içerikli ürünlere göre daha sade ve daha “doğal” bir his veriyor. Ayrıca kokuları ve dokuları da genelde daha yumuşak oluyor. Bu yüzden hem kullanım hem de his olarak tercih ettiğim ürünler arasında diyebilirim.
Evet severek yapıyorum ve kullanıyorum

Cevap
13Cevap
Evet severim
Farketmez sabun sonuçta o kadar değer vermiyorum ona :D
Sıvı sabun kullanıyorum, sevmem veya severim farketmez galiba.
Severim hoşuma gider benimde
Yapmıştım bi ara yağla neyim. fena olmuyor
Pek sevmem ya
Yaptım ama kullanmadım hiç:(
Hic temizleyici etkisi yok
Evet çok severim çünkü doğallar kimyasal yok
Lavanta sabunu güzel
Seviyorum
Hayır
Evet severim doğal olur
Evet severim
Çok seviyorum.