Kızlar Bir Adım Öne 1 ay Öğretmenime hediye olarak hangi örgü çantayı örsem, hangi model daha şık olur? Lilly__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha önce örgü örmüştüm kendisine çok beğenmişti. Öğretmenime hediye olarak hangi örgü çantayı örsem, hangi model daha şık olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 27 gü Bence üstteki beyaz olan daha iyi 1 1 Yorumla Lilly__ 27 gü Bende onu daha çok beğendim. Teşekkürler 😊 Yorumla
dmla42 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% 1 ay Ayçiçeği motif olan çok güzel hemde bahar havasına da uyar 1 5 Yorumla Lilly__ 1 ay 40 yaşında kendisi Yorumla dmla42 1 ay Kime yapılsa hoşuna gider bence 40 yaş çokta büyük değil Yorumla Lilly__ 1 ay Haklısın teşekkürler Yorumla dmla42 1 ay Ne demek kolay gelsin şimdiden emeğinize sağlık ☺️🪷 Yorumla Lilly__ 1 ay ☺️ Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Hepsi güzel sevdiği bir renk varsa o renk olur 1 1 Yorumla Lilly__ 1 ay Özellikle sormadım. Ama sade giyiniyor genelde Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay İlk fotoğtaf günlük hayata daha çok uygun 1 4 Yorumla Lilly__ 1 ay Öğretmene orucem. Yorumla Mehmetkr98 1 ay Avukata örüyorsun demedik Yorumla Lilly__ 1 ay Sana orucem Yorumla Mehmetkr98 1 ay Ör Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence üstteki beyaz olan daha iyi
Bende onu daha çok beğendim. Teşekkürler 😊
Çiçekli olkan
Ayçiçeği motif olan çok güzel hemde bahar havasına da uyar
40 yaşında kendisi
Kime yapılsa hoşuna gider bence 40 yaş çokta büyük değil
Haklısın teşekkürler
Ne demek kolay gelsin şimdiden emeğinize sağlık ☺️🪷
☺️