Çalışmıyorum 1 aydır, mecburiyetten çalışamıyorum daha doğrusu ve evde ek gelir elde etmek için öneriniz var mı lütfen boş yorum yapmayın
1 ay
Evde ek gelir sağlamak için şu an piyasada gerçekten karşılığı olan en mantıklı yollar dijital yeteneklerden ve internetin gücünden geçiyor. Eğer bilgisayar başında vakit geçirmeyi seviyorsan web siteleri için içerik ve makale yazarlığı yapmak ya da sosyal medya hesaplarına içerik üretmek hemen adım atabileceğin işlerin başında geliyor. Bunun yanında son dönemde yüksek bir talep gören video editörlüğüne yönelebilirsin Instagram Reels veya TikTok videolarını kurgulayarak içerik üreticilerine ya da markalara dışarıdan destek verebilirsin. Tasarım yönün kuvvetliyse Canva veya Photoshop kullanarak sosyal medya görselleri hazırlamak da oldukça iyi bir getiri sağlar. Diğer taraftan mezun olduğun bölüm, bildiğin yabancı dil veya uzman olduğun herhangi bir konu varsa online platformlar üzerinden saatlik ücretle özel ders vermek oldukça kazançlı bir yöntemdir. Fiziksel bir şeyler üretmek istersen de evde yapabileceğin el emeği takıları, mumları veya doğal sabunları e-ticaret sitelerinde ya da sosyal medyada satarak kendi butik işini kurabilirsin.
Buradaki yorumlar çok saçma çoğu genelde tutmuyor ne kadar denesen de olmuyor. Eğer bir mesleğin varsa ve evde de çalışabiliyorsan olur ama kimse evde oturmak için para vermez. Dışarı çık ve iş bul
meta viewpoints uygulaması ile her 20 günde bir 3 dolar alışveriş kartı kazanabiliyorsun (trendyol, dolap ve amazon'da geçerli.) ayrıca bazen davet kodu paylaşmana izin veriyor ve onu donanım forum sitesine koyarsan ordan da epey para geliyor. ben kendim 5 aydır kullanıyorum. senden tek istediği ekran kullanım sürenin fotoğrafını SS alıp yüklemen iki günde 1. 5 dakikanı alır.
Yani senin için evde gelir olabilecek tek seçenek bence müşteri hizmetleri operatörlügü. Eğer diksiyonun ve ses tonun iyiyse değerlendirebilirsin
Cevap
5Cevap
Kötü kadınların yaptığı şekilde ek gelir elde etmediğin sürece çok secenek cikacaktir
Evde ek gelir işleri bitti ya. Vergi olayları cezalar vergi kaçırma falan bunlardan dolayı.
Operatör de çalışabilirsin
Online iş var istersen
Mesela?
Yazı yazma online sekreterlik evrak vb işler
Ben askeri personel memuruyum yazı yazilacak çok şey var haftada 10 bin TL filan kazanirsin
Söylemiyeyim gizlii
sehir?