Kadın Emeği 18 gü Örgü işinden anlıyor musunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 #Balmy Örgü işinden anlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 18 gü Ortaokula giderken bir ders vardı. Böyle şeyler yaptırıyorlardı kız erkek herkese. 1 0 Yorumla
PatronBy34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 18 gü Övgüden anlarım o sayılır mı 1 1 Yorumla u SilverBlooming 18 gü 😄 Yorumla
AslanYılmaz12 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 18 gü Örmek bizim bilebilecegimiz bir konu değildir. Örmenin nasıl olabileceğinde görüş belirtmek için yeterli bilgim yoktur. 0 0 Yorumla
berra_akts Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 18 gü kocaman pembe bir baddaniye örmüstüm ellerim kopmuştu resmen yaparken ama çok güzel oldu 0 0 Yorumla
Isabellle_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 18 gü Hayır örgü şeyleri sevmediğim için öğrenmedim 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 18 gü Hayır bilmiyorum ama istesem öğrenirim 0 0 Yorumla
RedStilettoLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 18 gü Çok severim anneannem çok güzel örerdi💝 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet örgü işinden anlıyorum.
Anlamam.
Ortaokula giderken bir ders vardı. Böyle şeyler yaptırıyorlardı kız erkek herkese.
Övgüden anlarım o sayılır mı
😄
Örmek bizim bilebilecegimiz bir konu değildir. Örmenin nasıl olabileceğinde görüş belirtmek için yeterli bilgim yoktur.
kocaman pembe bir baddaniye örmüstüm ellerim kopmuştu resmen yaparken ama çok güzel oldu
Hayır örgü şeyleri sevmediğim için öğrenmedim
Örgü severim. Atkı lif vsssvss ördüm
İki ters bir düz
Hayır
Sevmediğim için pek ilgilenmedim
Anlarım.
Hayır
Hayır
Yessssd😎🌸
Şu anda örgü yapamam ama biraz anlarım.
Hayır dikiş biliyorum makine ile
Hayır bilmiyorum ama istesem öğrenirim