Sadece bir ürün değil, bir emek hikâyesi taşıdığını bilmek sende nasıl bir duygu uyandırıyor? Balmy olmak Banyo Lifleri gerçekten emek kokuyor. Sen böyle ürünleri tercih eder misin? ✨

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece bir ürün değil, bir emek hikâyesi taşıdığını bilmek sende nasıl bir duygu uyandırıyor? Balmy olmak Banyo Lifleri gerçekten emek kokuyor. Sen böyle ürünleri tercih eder misin? ✨

Benim için bir kadının ilmek ilmek, sabırla ve göz nuruyla ürettiği bir ürünü kullanmak bana her şeyden önce büyük bir saygı ve hayranlık hissettirir. Çünkü o ürünün sadece iplikten ya da kumaştan ibaret olmadığını arkasında saatler süren bir emeğin, zihinsel bir çabanın, estetik bir zevkin ve yoğun bir odaklanmanın olduğunu bilirim.
Böylesine büyük bir adanmışlıkla ve el emeğiyle ortaya çıkan bir parçaya dokunmak seri üretim fabrikasyon ürünlerin hissettirdiği tek tip duygudan çok farklı. Her ilmeğinde üreten kişinin enerjisini, duygusunu ve sabrını taşır. Bunun için ürünü kullanmak sadece bir eşyaya sahip olmak değil aynı zamanda o kadının harcadığı büyük emeğe, zamana ve yaratıcılığa değer vermek onun bu kıymetli çabasına ortak olmak gibi hissettirir diyebilirim.
Bu arada hatırlatalım fenomen olmak aktif olmamak anlamına gelmez arada paylaşım da gerek en azından günde 1 ya da haftada 1 soru da olsa bir kaç cevap da olsa yine bir nebze olsa olur bunu da ekleyeyim.
Kullanırken içim garip bir şekilde ısınıyor sanki. O ürünün her bir ilmeğinde bir kadının sabrı, zamanı ve düşüncesi var. Fabrikasyon bir eşyadan çok daha fazlası. Sadece kullanıp atmak istemiyorum, ona daha dikkatli davranıyorum. Aslında bu bir bağ kurmak gibi bir şey, üreticiyle aramda görünmez bir hat oluşuyor. Tercih ederim elbette, hem desteklemek güzel bir duygu hem de o ürünün hikayesi var. Tüketim değil, paylaşım gibi hissettiriyor.
Kesinlikle çok değerli. Zira o yapılan şeye sevgi, güzel enerji, emek aktarılıyor. Alanda bunu benim için yaptı çok uğraştı duygusu oluşturuyor. Çok güzel bir şey. Bana yapan olsa kölesi olurum 😁🤣
Cevap
8Cevap
Hiç bir şey. sanki benim için mi üretiyor.
Valla gayet güzel hissettiriyor. Odam da öyle bir halı var kullandığım lifi babannem örmüş hırkamı annennem örmüş bana dünyayı verseler ben gene onlardan vazgeçmem
Çok güzel ve hazırlarsan daha iyi daha konforlu daha yumuşak oluyo
Dokunulmamasi gereken bir şeye dokunuyormus gibi
Kadının içlerindeki o çocuksu hallerini ellerinde ürettiklerine yansıtması... çok tatlış
Çok güzel bir hatıra olabilir
Acaba o kadin parayi alinca ne hissediyordur
böyle şeylere değer veremiyorum.
Duygusall hissederim
Kıyılmaz onu kullanmaya yaaa
guzel olur
Mutlu