Kızlar Bir Adım Öne Anneanne örgüsü lif kullanıyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eski tarz lif kullanıyor musunuz? Anneanne örgüsü lif kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır eskiden kullanırdım sadece 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gratist gibi yerlerde satılan liflerden daha kullanışlı bence 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok köpürüyor _Güneş____00 +1 yıl Bu mu o mu Bahtıgüzel00 +1 yıl Örgü olan _Güneş____00 +1 yıl Aynen
Yikiyaka Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 83% +1 yıl Hayır file lif kullanıyorum. Bu tarz örgü keseler hiç kullanışlı değil. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bana da öyle geliyor Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet annemin ördüklerini kullanıyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Bence çok tatlı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Benim de hoşuma gidiyor kıyamıyorum Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl çok kullandik 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne güzel Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl evettt Yorumla
Mert3135 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Evet benim lif bu 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Şaşırdım Yorumla
fhjffghh Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sence daha mı iyi Yorumla fhjffghh +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır eskiden kullanırdım sadece
Gratist gibi yerlerde satılan liflerden daha kullanışlı bence
Çok köpürüyor
Bu mu o mu
Örgü olan
Aynen
Hayır file lif kullanıyorum. Bu tarz örgü keseler hiç kullanışlı değil.
Bana da öyle geliyor
Evet annemin ördüklerini kullanıyorum
Bence çok tatlı
Benim de hoşuma gidiyor kıyamıyorum
çok kullandik
Ne güzel
evettt
Evet benim lif bu
Şaşırdım
Yıprandı artık tekrar diktirtecem😀
evet
Evet