Kızlar Bir Adım Öne Banyo lifi mi yoksa kese mi ne tavsiye edersiniz? Lasssere Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepsiburada gibi yerde bez kumaş gibi kese falan da var hangisi iyi kir çıkarir Banyo lifi mi yoksa kese mi ne tavsiye edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Banyo lifi tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hem lif hem kese kullanıyorum birbirlerinin muadilleri değiller bence, lif daha sabunlanayım güzel kokayım tipinde bi ürün, ölü derileri kese çıkarır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Örme lif olacak örme bunlar hemen yırtılıyo 0 2 Yorumla Lasssere +1 yıl Örme lif var aslin da bilmiyorum iyi mi pek sevmiyorum gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo asıl kiri onlar söküyo süper ben hep keselenirim Yorumla
kafeincocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl zımpara kullanıyorum leklere karşı birebir 0 2 Yorumla Lasssere +1 yıl Yarin hemen alicam asko 😻 Yorumla kafeincocuk +1 yıl Nalburda bulunuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Banyo lifi tercih ediyorum
Hem lif hem kese kullanıyorum birbirlerinin muadilleri değiller bence, lif daha sabunlanayım güzel kokayım tipinde bi ürün, ölü derileri kese çıkarır.
Kese daha güzel
Örme lif olacak örme bunlar hemen yırtılıyo
Örme lif var aslin da bilmiyorum iyi mi pek sevmiyorum gibi
Ooo asıl kiri onlar söküyo süper ben hep keselenirim
zımpara kullanıyorum leklere karşı birebir
Yarin hemen alicam asko 😻
Nalburda bulunuyor
Kabak lifi en güzeli
Banyo lifi
Zımpara
Kese
Kese