Esimin durumu baya iyi kendi isinin kendi patronu ailesi de varlikli ben maalesef okuyamadim yani ailem biraz geri kafali oldugu icin kizlar okumaz dedi lise mezunu bile degilim ama boyle evde de oturunca kendimi cok pasif hissediyorum o yuzden yaptigim el isi orguleri satmak istiyorum ama esim kac kurus kazanacaksin sanki diyor ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ona aldırış etmeyin... içinizden gelmiş sizi mutlu ediyor, dilediğiniz neyse onu yapın. içinizdekileri ona da söylemekten çekinmeyin. sizin küçümsenecek bir tarafınız yok. bakmışsınız işiniz büyümüş, bu sefer eşiniz sizi küçümsediği için üzülür bile belki.
05 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya
- +1 yıl
ayrıca eklemek istediğim bir şey daha var. eşinizle aranızdaki ilişkinin nasıl olduğunu bilmemekle beraber, genel olarak çalışan erkeklerin çalışmayan eşlerine "parayı ben kazanıyorum" diyerek üste çıktığı bir çoğunluk var. kendi paranızı kazanırsanız ona muhtaç olmamış olursunuz
Soran+1 yılEsim bana oyle sey demez ama soyle bisey var kendimi asiri pasif hissediyorum el isi yapip satarsam belki o para ile kendi harcamalarimi yaparim
Soran+1 yılUmarim
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnemli olan kazandığın rakam değil ki. Başarı kazanılan rakamla ölçülmez. Bence hiç ona aldırış etmeyin. Girişimcilik ufaktan başlar. Fırsatlar gelir bir bakmissiniz işinizi buyutup sizde kendi işinizin patronu olmuşsunuz. Asla hevesiniz kırılmasın.
010 Yorumla
Soran+1 yılDimi
Soran+1 yılBende oyle diyorum
- +1 yıl
Kesinlikle hevesiniz kırmayın. Aldırış etmeyin.
- +1 yıl
Eşiniz muhtemelen aileden gelen bir duzenin basindadir. Kendisi sıfırdan gelmiş olsa size destek olurdu hiç şüpheniz olmasin
Soran+1 yılEvet ailenin en buyuk oglu hersey onun uzerinde
- +1 yıl
İşte o sıfırdan gelmedi o yüzden başarıyı kazanılan rakam olarak görüyor. Sonuçta bu duruma birden gelmedi ailesi
Soran+1 yılOyle oyle
Soran+1 yılKayinpederim esim kadar sansli degilmis
- +1 yıl
İşte sizde kayınpeder gibi sıfırdan başlayın. Başarılar bol kazançlar
Soran+1 yılCok tesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılanladığım kadarıyla konu maddiyat değil zaten sanırım bence yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn azindan kendim icin harcamalarimi o para ile yaparim
- +1 yıl
yap sende dursun kenarda haberde verme :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEl işi örgüler aşırı zor yapılan şeylerdir. ben olsam o kadar emek verip yaptığım bir şeyi satmam.
07 Yorumla
Soran+1 yılAma cok guzel oluyor
Cevap sahibi+1 yılçok güzel oluyorlar ve her ilmeğinde alın teri var. çocuklarına sakla. satma böyle nadir şeyleri. Artık her şey makine ile yapılıyor beş para etmez
Soran+1 yılZaten orgu bebek orup hamile olan yakinlarima hediye ediyorum
Cevap sahibi+1 yılEşinizin durumu iyi işte ne güzel. Okulunuzu okuyun bana sorarsanız.
Soran+1 yılYa bende dedim devam edeyim diye ama istemedi
Soran+1 yılZaten o zmnlar tedavi goruyordum olmazdi yani
Cevap sahibi+1 yılAçık öğretim okuyup bitir kardeşim. Kadınların olduğu ortamlarda tahsil havası çok yapılır. eşinizin altından girin üstünden çıkın açık öğretimden bitirin derslerinizi
20 güEşin destekleyici biri değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)23 güYani eşinizin davranışı hiç hoş değil. Sizi desteklemesi gerekirdi.
00 Yorumlaeşin tam bi hanzoymuş geçmiş olsun
10 Yorumla
1 ayOlur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Yaptığım el işi örgüleri satmak istiyorum, eşim küçümsüyor. Sizce neden böyle davranıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat