Örgü iplikleri en yüksek 50 en düşük 17 TL den satılıyor.. bir kazak için beş ip harcadığımizi tanesini 50 aldığımızı düşünürsek, 250 lira masraf çıkıyor.. birde buna el emeğimi eklersek kazağın tanesini anca 400 500 liradan satabilirim.. sizce buna değer mi alıcı olur mu ve mantık lımı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHarcadığın zaman + uğraştığın çaba + iplik fiyatları + kargoloma + enflasyon eklersen seni kurtaracak kadar bir satışa sunman lazım atıyorum 300 TL fakat bunu kaç günde yapabilirsin millet bu parayı 2 günde alırken? Bunları kendine sormalisin ama çok mantıklı bisey değil gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yapacak işte yok nasıl ne yapsam 🤦😞
- +1 yıl
😐eğer imkanın varsa marketlerde çalış kısa süreliğine butceni toparlayinca farklı sektöre yonelebilirsin illada ev de olacam dersen pek bir alternatif yok maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılKazağın tanesine 400 TL verecek olduktan sonra gider sıfır polar alırım
02 Yorumla
Soran+1 yılBuda el emeği daha kaliteli sağlam olur
- +1 yıl
Abla piyasaya bakarsın millet kaçtan satıyor sen bir tık indirim yaparsın müşterim olsun diye müşteri alırsa 2 tane alana daha güzel indirim yaparsın zaten yakın çevrene sorar soruşturursun. Hemen ümitsizlige kapılma yorumum icin özür dilerim zamanını değerlendirmek ve eve katkıda bulunmak istiyorsun bence bir dene sonuçta ölüm yok bunun sonunda.
Boş ver kazağı emeğine değmez. Örgü çanta daha çok gidiyo
00 YorumlaMillet 200ü zor veriyor kıyafete artık örgü kazak almazlar zaten
00 Yorumla
5 güEvet gayet ideal fikirler
00 Yorumla
16 güİnsanlar ölücü olmuş. Senin emeğine bakmazlar. O yüzden para kazandırmaz. Evde olmak zorundaysan düşünebilirsin ama o da daha endüstriyel makinalarla daha iyi olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 güBence mantıklı. Bende resim yaparak para kazanıyorum.
00 YorumlaDene illaki meraklısı olacaktir
04 Yorumla
Soran+1 yılAma bayağı zaman alir
Soran+1 yılEl işinden yapacak başka iş yok.. geleceğe yatırımi bırak ben harçlığımi çıkarayım ona bile razıyım
Mantıksız
02 Yorumla
Soran+1 yılNe için peki sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam