Duşta hala örgü lifleri kullanıyor musunuz? Eskiden her evde bir sürü örgü liflerden olurdu. Çeyizlerin en önemli demirbaşı olan örgü lifleri hala kullanıyor musunuz? :)

Duşta hala örgü lifleri kullanıyor musunuz? Eskiden her evde bir sürü örgü liflerden olurdu. Çeyizlerin en önemli demirbaşı olan örgü lifleri hala kullanıyor musunuz? :)

Evet ben kullanıyorum... tonton bir yaşlı teyze var komşumuz... sık sık örüp veriyor çeyizim niyetine.. çeyizim yok zaten evlilik gözükmediği için yakında kullanmayı tercih ediyorum... elleri dert görmesin... bu kadar süslü olmasa da... 😊
Evet, yumuşacık olduğu ve çok da güzel köpürdüğü için severek kullanıyorum. Keşke eskide kalmasa da herkesin banyosunda bulunsa. Görüntü (desen, model) olarak da gözüme hep hoş gelmiştir zaten.
Çeyizim için hazırlanmış sandıkta bir köşede duracağına kullanmalıyım dediğim var bir tane :) maviş, beyaz ve yeşil renginden oluşmuş oldukça minnoş örgü lif...
Cevap
10Cevap
Evet istediğim sertlikte olanını bulamadım bende kendi elleriöle kendime pembe simli kese ördüm. karar verdim bundan sonra böyle yapcam. 😌😌
hayır bana bunlar hiç hijyenik gelmiyor banyo lifi hazır olanlardan kullanıyorum senelerdir
Başka ne kullanılır ki bilmiyorum bile. Bunların modelleri de çok değişikmiş, dur resimden çıkarayım desem de inanma. Yapmaz deli değilim ama artık eski ben değilim😊
Temizlemiyor sadece köpürtüyor o kadar. Kullanmıyorum.
Bunlar çok gereksiz yapanın gözlerine , ellerine yazık hiç temizlemiyor
ben huylanıyorum onlardan süremiyorum vucuduma kasıklarıma özel yerime degince tuhaf oluyorum:)
Evet var annem vermişti bir kaç tane özellikle makinede yüksek ısıda yıkayabildiğim için seviyorum
Annem bunların çeşitlerini yapıp saklıyor. Ne yapacaksa artık. Koleksiyon yapıyor herhal. Ben anneme ince ve tutacak yer yapması için rica ediyorum bunun gibiler kalın oluyor genelde.
Evet, hemde baya var bunlardan kullanıyorum.
küçükken kullanıyordum😂 ama artık kullanmıyorum
Evet geçen aldım bir tane kullanıyorum
Ne kadar güzel yapılmış bunlar ya
Kullanıyorum gayet güzeller
Eskiden annem koyardı 😂
Fark etmiyor
Hayır
Kullanıyoruz.
Normal lif
Evet kullanıyorum.
Yes. Kullaniyorum
Evet kullanıyorum