Kızlar Bir Adım Öne Kadın dediğin nasıl olmalı? (Sayfa 2) Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Kadın dediğin nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Her haliyle hayran bırakan 1 2 Yorumla emircan2001 +1 yıl hım öyles, in sanırım Yorumla DımtısDabadum +1 yıl Kusursuz olmak zor Yorumla
beyzbi Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Nasıl istiyorsa öyle olmalı 2 8 Yorumla _NᎥКᕱH_BԾᏃᕱN_ᎥMᕱM_ +1 yıl @MimariuS2 böyle mi olmalı acaba 😃 Yorumla MimariuS2 +1 yıl @_NᎥКᕱH_BԾᏃᕱN_ᎥMᕱM_ böylesini isteyemezdim bile. Kendiliğinden daha iyisi olmuş. Belli ki yapmak için ayrıca zaman ayırmışlar 😀 Yorumla beyzbi +1 yıl 😳😳😳😳😳 Yorumla _NᎥКᕱH_BԾᏃᕱN_ᎥMᕱM_ +1 yıl Aşkimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum 😂 Yorumla MimariuS2 +1 yıl @_NᎥКᕱH_BԾᏃᕱN_ᎥMᕱM_ hayallimizi yıkar diye önlem alıp mimar oldum 😀 Yorumla beyzbi +1 yıl Ahhdahshshahahah manyak mısınız ya Yorumla MimariuS2 +1 yıl Aklımı başımdan aldığın doğrudur @beyzbi Yorumla _NᎥКᕱH_BԾᏃᕱN_ᎥMᕱM_ +1 yıl Bizi çekemediler, halat koptu canım 😃 Yorumla
Mert72724747 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Fiziği güzel, göğüsleri dik, sırtı dik, beli ince, kalçası top gibi yuvarlak, bacaklar ince olacak. 0 2 Yorumla haydi_kalk_gidelim +1 yıl Ketçap mayonez ister misiniz ek olarak🙄 Yorumla Mert72724747 +1 yıl @haydi_kalk_gidelim varsa alayım bekliyorum şimdi Yorumla
KisStaNbuL Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Akıllı olmalı. Nerde ne yapması gerektiğini bilen 2 0 Yorumla
esra_yldz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben gibi 3 1 Yorumla Poyrazporaz35 +1 yıl Aynen sen gibi Yorumla
Deniz-seda34 Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl İşte bunu giyebilmeli mesela 2 1 Yorumla Can_usa +1 yıl Hmm Yorumla
NostaljiiAşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Asil ve zarif olmalı, tabi birde anaç olmalı 🌸🥀 1 0 Yorumla
Evremmmmmmmmö Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Zarif asil 3 1 Yorumla Honestchange +1 yıl Kesinlikle ama zor bu devirde dediğiniz gibi bulmak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kadin olmali ağırlığını bilmeli bence
Nasıl istiyorsa öyle olmalıdır!
Her haliyle hayran bırakan
hım öyles, in sanırım
Kusursuz olmak zor
Aha gorselde ki gibi olmali 🙂
Kadın dediğin zarif olmali...
Edepli ve ahlakli olmali
Nasıl istiyorsa öyle olmalı
@MimariuS2 böyle mi olmalı acaba 😃
@_NᎥКᕱH_BԾᏃᕱN_ᎥMᕱM_ böylesini isteyemezdim bile. Kendiliğinden daha iyisi olmuş. Belli ki yapmak için ayrıca zaman ayırmışlar 😀
😳😳😳😳😳
Aşkimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum 😂
@_NᎥКᕱH_BԾᏃᕱN_ᎥMᕱM_ hayallimizi yıkar diye önlem alıp mimar oldum 😀
Ahhdahshshahahah manyak mısınız ya
Aklımı başımdan aldığın doğrudur @beyzbi
Bizi çekemediler, halat koptu canım 😃
Fiziği güzel, göğüsleri dik, sırtı dik, beli ince, kalçası top gibi yuvarlak, bacaklar ince olacak.
Ketçap mayonez ister misiniz ek olarak🙄
@haydi_kalk_gidelim varsa alayım bekliyorum şimdi
Duursu konusmasi agirligi olmali
zeki merhametli empati sahibi ve tutkulu..
Akıllı olmalı. Nerde ne yapması gerektiğini bilen
Kibar hoş güzel kokulu
Ben gibi
Aynen sen gibi
akıllı zeki deli manyak psikopat iyi kalpli
Kendi olsun yeter.
Kendisi nasıl istiyorsa o olmalı
İstediği gibi olmalı
Kafasının estiği gibi
Kendi olmalı
Asil
İşte bunu giyebilmeli mesela