Bugün bir uyandim sağ elimin avuç içi kina kolumda da var. Ayaklarımın altına bakınca iki ayağımda ikisininde baş parmağın alt kısmında koskoca kınalanmis. Yıkadım yıkadım çıkmadı bildiğin kına kokuyor durduk neden olur bu kinalanma?Resim alıntı ama benim ellimde ve ayaklarım da aynı bu şekilde kına
Ellerde ve ayaklarda durduk yere kınalanma neden olur?
merhabalar kardeşim. uyandıktan sonra genellikle elde kına görülmesi bir çok insanda görülen bir durumdur. bu durum hakkında kesin bir bilgi olmamakla birlikte iki şekilde açıklanmaktadır. birincisi uyku halinde görülen rüyalar esnasında ruhun kısmi olarak bedenden ayrılması ve uyanınca tekrar hızlı bir şekilde vücuda dönmesinden kaynaklandığı söylenmektedir. ikinci durum ise bunun bir çeşit mantar olduğu ve ellerin iyi temizlenmediğinden dolayı olduğu tahmin edilmektedir.
Öncelikle doktora git, daha sonrada vakit kaybetmeden adam akıllı bir hoca bul... İleride öte âleme, yani onların alemine geçiş hazırlığın başlıyor olabilir... Onlardan biriyle evlendirileceksin... Git kendine koruma yaptır...
Geçişinin nasıl olacağını ben bilemem. Yanlız zanımca onlar belirli bir zamanı tayin edecekler senin için. Önce rüya kanalı ile seninle ara ara iletişime geçebilir geçebilirler. Daha sonrada direkt değişik silüetlerle sana gözükecektir. Ondan sonra zaten onların âleminide görmüş olacaksın. Yanlız sana tavsiyem gerçekten bir hoca bul kendini koruma altına aldır. Eğer dediklerim gerçekleşirse hayatın altüst olabilir. Ne gecen belli nede gündüzün belli olur. Hayatta yaşama sevincin tümden gider. Psikolojin darma duman olur. Yani kısacası huzuru rahatı unut. O yüzden diyorum git bir hocaya anlat herşeyi kendini koruma altına aldır. Zaten gerçek bir c.. ncı hoca senin durumunu görecek ona göre sana has sana özel bir takım şeyler hazırlayacak. Onları uyguladıktan sonra her daim kafan rahat olur... Senide daha rahatsız edemezler. Abuk subuk rüyalar gösteremezler sana... Yani kısacası dahada yanına yaklaşamazlar...
Bunun bir açıklaması ruhun rüyada gezdiği yerlerden ruha yansıyan izler diyorlar bir diğer açıklama ise cinlerin düğününe katılma veya rüya sahibinin cinle evlenmesi ve eline kına yakılmasıyla ortaya çıkan durum diyorlar. Hiç rüyada bir düğüne gittiğinizi veya kendinizi evlenirken gördünüz mü?
Kaynanamda sürekli olan şey bu. Sürekli şey tan işemiş dediği ve bana da saçma geldiği için araştırdım. Çewresinde cin olanlar, fal bakmak büyü yapmak gibi şeyle uğraşanlara uyuduklarında cinler başına geçip boyuyormuş. Kaynanam faldan dolayı yaşıyor.
Bir arkadaşımın başına gelmişti. 'Melekler kına yakmış.' derler halk arasında. Yalnız böyle bariz bir kınalanmayı ilk defa gördüm ve şaşırdım da, böyle belirgin olabileceğini bilmiyordum. Bir arkadaşımdan hastalık belirtisi olabileceğini duymuştum. Kılcaldamar, karaciğer ile bağlantılı bir hastalık. Doktora görünmende fayda var.
Gerçekten de çok ilginç ve ürkütücü. Görüşlerde cin falan demişler de hiç olur mu öyle şey ya. Ben direkt herhangi bir hastalıktan kaynaklı olma ihtimaline yordum. Nasıl ki bazı iç hastalıklar ciltte morarmaya sebep olabiliyor. Kınayı andıran bir leke de hastalıktan gelebilir diye düşünüyorum. En azından cin hikayesine göre daha mantıklı ve inandırıcı.
Geçmiş olsun öncelikle. Bu duruma benzer bir durum ile karşılaşan bir yakınım olmuştu, doktor mantar demişti. Bir krem vermişti yanlış hatırlamıyorsam, iyi geldiğini söylemişlerdi.
En kısa zamanda bir cildiye uzmanına gözükmeni tavsiye ederim.
Bunun bilimsel bir açıklaması var iki kere bende yaşadım. Bu bir mantar türü. İşi dini boyuta getirip kendini korkutma yeterli. Ve daha sık ellerini yıka
Vücut daki karotin fazla olunca olabliyormuş. Dini acıdanda şöyle bir şey duymuştum; Uyurken Ruhlar bedenden çıkıyor ya, gezip düğünlere gidebiliyorlarmış. Bunun sahihliyi tartışlıyor ama sanırım.
Evet geçen gece mehdiyi gördüm gökten büyük bir elmas indi yeşil Ondan 1 hafta önce yeşil gözlü namaz kılan birini Hızır denildi Sonra bir gece kazan içi toprak dolu geldi dedemden bana altın kalmis yani Sürekli bu tarz ruyalr görüyorum.