Philips süpürgem gitti:((
Arnica baktım ve Philips maraton çekişi iyi gelmedi. İşi bilenden tavsiye alayım; en iyi elektrik süpürgesi hangisi? 😐 En iyi elektrik süpürgesi hangisi yorumlarınız nasıl? Bilgilendirir misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Philips süpürgem gitti:((
Arnica baktım ve Philips maraton çekişi iyi gelmedi. İşi bilenden tavsiye alayım; en iyi elektrik süpürgesi hangisi? 😐 En iyi elektrik süpürgesi hangisi yorumlarınız nasıl? Bilgilendirir misiniz?

Merhabalar.
Soruna en iyi elektrikli süpürge tavsiyesinde bulunmak üzere geldim. Umarım bu tavsiyelerimden memnun kalırsın, o zaman hadi başlayalım.

Bu ürünün en güzel özelliklerinden birisi de toz torbasız olmasıdır. Temizlikten sonra toz torba derdi ile uğraşmadan haznesini kolaylıkla temizleyebilirsin. 8 metre kablo uzunluğu ile istediğin odada rahatlıkla kullanabilirsin.

899 w motor gücü, 2 yıl garantisi ve toz torbasız olması sayesinde seni uzun yıllar idare edebilecek bir elektrikli süpürgedir. Ayrıca özel rengi sayesinde evinin baş tacı yapabilirsin.🤩
2 litre toz kapasitesi, kolayca taşıyabileceğin 8.4 ağırlığı ile 890 w emiş gücü sayesinde evin tertemiz olacak. Özellikle evcil hayvan besleyen biriysen eğer bu ürünü kaçırmaman gerekiyor. Ayrıca piyasadaki fiyatı da diğer ürünlere nazaran çok daha uygun.
Bu ürün özellikle kalabalık ailelerin kurtarıcısı olabiliyor. Kesinlikle bu ürünle tanışman gerekiyor. Ürünün başlıca özellikleri şunlardır:750 W, 3l toz haznesi, led gösterge paneli, turbo fırça ve daha sayamadığım birçok özelliği ile adeta gözünden kalpler çıkartacak.🤩
Eğer evde yalnız veya iki kişilik bir aileysen hem küçük hem de ekonomik olan bu elektrikli süpürgeyi kesinlikle kaçırmaman gerekiyor. 1.5 lt toz kapasitesi ve 750 w'luk gücü var.

Bu ürünün en güzel özelliği 24 ay kullanım garantisi olmasıdır. Böylelikle herhangi bir arıza durumunda 2 yıl süren olacak ve gözün arkada kalmayacaktır. Özellikle de sağlık bakanlığı onaylı olması belki de tercih nedenlerinden birisi olmasını sağlayacaktır.
Paslanmaz çelikten üretilen bu ürün, 1.6 l toz kapasitesine sahiptir. Görünümü de göze hitap edebilen bir yapıda tasarlanmıştır. Piyasadaki en iyi elektrik süpürgelerinden biridir.

3 adet tekerleği ile temizlik yaparken kolaylıkla kendine çekebileceğin bir yapıda tasarlanmıştır. Yıkanabilir filtresi de sana epey kolaylık sağlayacaktır. Motor koruma filtresi de ömrünü uzatacaktır.
Dyson kalitesini bilen bilir. Gözün kapalı alabileceğin bir üründür. Kesinlikle kefil olabileceğim en iyi ürünlerden birisidir.🤩 Modern yapısı sayesinde göz bebeğin haline gelecektir.

Alerjik bünyeler için uygun hepa filtresi sayesinde ve 2400 w'luk emiş gücü sayesinde temizlikte uzun yıllar kullanabileceğin bir üründür. Kesinlikle alman gereken ürünlerden bir tanesidir.
Selam,
Temizliği en pratik hale getirmenin yolları tabii ki kaliteli eşyalar kullanmaktan yana geçiyor. Temizliği pratik ve kolay getiren önemli eşyaların başında elektrik süpürgeleri geliyor. Güçlü vakum özelliğiyle ortamdaki toz ve kiri süpürmeyi sağlayan elektrik süpürgeleri, markası ve modellerine göre kullanıcılarına farklı teknolojik özellikler sunuyor. Bazı süpürgeler sadece kuru süpürmeye uygunken bazıları ıslak süpürme ve sulu toz haznesi gibi farklı özelliklere sahip oluyor.
Yenilikçi teknolojisi ve pratik kullanım tasarımlarıyla kullanıcılarına farklı avantajlar sunan markalar, süpürge modellerindeki çeşitlilikle farklı beklentilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Şimdi sizlere en iyi elektrik süpürgesi modellerinden biraz bahsedeceğim. Samsung, Dyson, Karaca, Philips gibi çeşitli markaların öne çıkan ürünlerini beraber inceleyelim.
Listemin başında Karcher SV 7 2200 W buharlı temizleyici yer alıyor. 4 bar maksimum buhar basıncına sahip bu modelin 1,2 litrelik su kapasitesi bulunuyor. 6 metrelik kablosuyla her yere kolay ulaşım sağlayan buhar makinesinde farklı yüzeylere uygun başlıklar mevcut. Mobilya fırçası, temizlik fırçası gibi farklı aparatlar ürünü kullanışlı hale getiriyor.
700W moto gücüne sahip Dyson elektrikli süpürge, yüksek emiş gücüne sahip. 150W emiş gücü ile kuru temizlik sağlayan bu modelde, devrilmeyen gövde tasarımı mevcut. Temassız hazne boşaltma özelliği, toz haznesiyle pratik bir kullanım sunuyor.
Evcil hayvanları olanlar için ideal modellerden biri olan Miele elektrikli süpürge, 890W güvce sahip. Airteq süpürme ayağı ile yüksek hijyen sağlayan bu modelde HEPA filtreme teknolojisi mevcut.
Philips toz torbasız elektrikli süpürge modelinde yenilikçi PowerCyclone 10 teknolojisi bulunuyor. Temizlik kalitesini en üst düzeye çıkaran TriActive Ultra LED başlık kullanıcı dostu bir tasarıma sahip. Her zemine uygun başlığıyla kullanışlı modeller arasından yer alıyor.
En iyi elektrik süpürgesi modelleri önerilerim arasında Bosch da yer alıyor. 64 dB ses desibeline sahip bu model, 550 Watt motor gücüyle etkili bir temizlik deneyimi sunuyor. Toz haznesi ve HEPA filtreli tasarımıyla toz ve kirler için yüksek performanslı bir temizlik deneyimi yaşatıyor. Süpürgenin emiş gücünü ayarlayarak farklı zeminlerde ihtiyaca göre temizlik yapabilirsiniz.
Konuşabilme özelliğine sahip Karaca Talky, 899W güce sahip. Ayarlanabilir vakum gücü sayesinde farklı zeminlere kolayca temizlik yapabilirsiniz. Hepa filtre sistemi sayesinde yaşam alanlarındaki tozları kolayca temizleyebilirsiniz. Yatay tasarıma sahip bu süpürge temizliği pratik ve kolay hale getiriyor.
Epa, siklon ve anti-alerjik filtrelerle yüksek hijyen deneyimi sunan bu model 900W motor gücüne sahip. Kablo sarıcı özelliğiyle ortamda düzenli bir şekilde saklanan bu modelde kolay boşaltılan toz haznesi, taşıma sapı gibi pratik özellikler bulunuyor.
3 litrelik geniş toz haznesi ve 750W gücündeki süpürge, yıkanabilir motor koruma filtresi ve hep filtrelerle maksimum hijyen sağlıyor. Koldan kumanda etme özelliği sayresinde pratik ve konforlu bir süpürme deneyimi sunan süpürge modeli, teleskopik emiş borusuna sahip. 8 metrelik kablosuyla geniş alanda kesintisiz temizlik yapma imkanı sağlıyor.
Hepa13 filtre ve kaset filtre ile çalışan elektrik süpürgesi 890W güve sahip. 1.5 litrelik toz haznesiyle geniş bir saklama alanına sahip bu model, teleskopik borusu ve esnek hortumuyla pratik temizlik deneyimi sunuyor. Hafif tasarımıyla evin her alanında kullanabileceğiniz bu model, güçlü siklon teknolojisi ile yüksek emiş sağlıyor.
2,5 litrelik toz haznesiyle dikkat çeken Samsung elektrik süpürgesi, 750W güce sahip. 5 kademeli filtre sistemiyle maksimum hijyen sağlayan model, hep filtresi sayesinde hava kalitesini artırmaya yardımcı oluyor. Toz torbasız tasarımıyla temizlik deneyimi pratik ve konforlu hale getirir.

Merhaba😇 "En iyi elektrikli süpürge markaları nelerdir?" diye sormuşsunuz. Kendi kullanmış olduğum ürünlerin bana kattığı tecrübelere dayanarak ve kulağıma en çok gelen diğer ürünlere göre size yardımcı olacağım. O halde haydi, başlayalım!
Bütün zeminlerde iyi bir temizlik sağlayan bu elektrikli süpürgeyi ilk sırada belirtme gereği duydum. Kendisi yüksek emiş gücüne sahip olup en tercih edilenler arasındadır. Philips XB9125/07 premium toz torbasız elektrikli süpürge, Philips markasının en çok beğenilen modelidir. PowerCyclone teknolojisine sahip olması ona yüksek vakumlama gücü verir. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyoruz.

Arnica marka süpürgeler seslerinin rahatsız edici olmaması ile bilinir. Ayrıca pratik kullanıma en uygun elektrikli süpürgelerdir. Bazıları sulu olur. Onlar bile kolay temizlenme özelliğine sahiptir. Diğer markalara göre daha az enerji sağlar ve yüksek emiş gücü sunar. Biz de bir zamanlar kullanmıştık Arnica, tavsiye ediyorum.

Dyson marka elektrikli süpürgeler bu ara çok moda. Benim de etrafımda herkes Dyson tercih ediyor. Gerçekten adını ve kalitesini duyurmuş bir marka diyebiliriz. En beğenilen modeli ise Dyson V15. Yüksek emiş gücü evcil hayvan sahipleri için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Dikey süpürgeleri bir çok teknoloji ile donatılmış. Kesinlikle aklınızda bulunsun.

Pratik süpürme özelliğine sahip şık tasarımıyla göz kamaştıran Bosch marka elektrikli süpürgeler yine en tavsiye edilenler arasında. Üç modeli bulunuyor. Kablosuz, toz torbalı, toz torbasız. Araba temizliği için de ideal bir elektrikli süpürge diyebiliriz. Kesinlikle bunu da bir düşünün.

Rowenta süpürgeler benim çocukluğumda baya modaydı. Hatta annemin hayalindeki süpürgeydi. Bende çok kullandım. Gerçekten hakikatli yani anlatıldığı kadar olan yüksek emiş gücüne sahip bir makine. şu an da yaygın kullanılıyor. Düşük dB' e sahip olması ile daha sessiz bir ortamda temizlik olanağı sağlar. Az enerji harcar diyebiliriz. Denemelisiniz.

Elektrikli süpürge denince akla gelen ilk markalardan biri de Arzum'dur. Arzum Ar4070 modeli ile ön plana çıkan ve çok beğeni alan bu süpürge şık bir tasarıma sahiptir. Kolay kullanıma sahip olmasıyla sizi yormaz. Yüksek vakumlama gücüne sahip olmasıyla evinizin en ücra noktasındaki tozları çeker alır. Arzum'u denemekte fayda var.

Bu konuda size daha da çok yardımcı olacağını düşündüğüm bir video linki bırakmak istiyorum 👇
https://youtu.be/33hmupwuyM8?si=bJxJ8jIHXk_lNgvrElektrikli süpürge önerilerim bu şekildedir. Umarım size bir fikir vermişimdir🙌
İyi günler.
40 defa 40 defa neden sonuç açıklanıyorsa😂
En iyi elektrik süpürgesi kişiden kişiye ve kullanıma göre çok değişebilen bir durum. Özellikle birkaç muadil markayı da denediğin için sana bu konuda yardımcı olmak açısından bildiğim ve beğendiğim süpürgeden bahsedebilirim ancak.

Burada konu elektrik süpürgesi olunca benim aklıma gelen belli başlı markalar oluyor, bunların başında da severek kullandığım Philips var. Fiyat-performansın çok ötesinde kablolu ve kablosuz süpürgeleri mevcut olan Philips , pek çoğumuza pahalı gelse de seni uzun süre sorunsuz götürecek, uzun ömürlü olması açısından tercih edilesi bana göre.
Dilersen senin için çok beğendiğim Philips süpürge modelinden biraz bahsedeyim, senin de aklında Philips hakkında bir karışıklık varsa gidermiş olurum böylece.

Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki, Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge modellerinin en son ve en yeni modelidir. Philips'in çok bilinen ve tercih edilen modellerin çok çok üstünde performansa sahip olduğu için, yeni süpürge alacaklara gözüm kapalı tavsiye ettiğim model. Tabi evini el değmeden temizletmez ama en azından toz haznesine olan temasını ortadan kaldırıp hijyenik temizlik yapmanı sağlar.

Philips kablosuz elektrikli süpürge denildiğinde akla hemen bataryası yani kullanım süresi geliyor. Özellikle diğer markaların bazı kablosuz süpürge modellerinde yaşanan batarya ömrünün hemen tükenmesi veya şarjı azalınca çekiş gücünün de azalması problemleri tamamen tarih oluyor.

Elektrikli süpürge satın alacakların direkt fiyata ve markaya baktığının tabii ki de farkındayım. Özellikle Philips süpürgelerin fiyatları Arnica, Dyson veya Fakir gibi alt segment süpürge modelleri ile karşılaştırılınca ortaya çıkan fark gözleri korkutuyor olabilir. Ama bu bahsettiğim diğer markaların da Philips çok benzer modelleri var ve fiyatları da denk. Ve şunu da belirtmem lazım ki, pek çok kablosuz elektrikli süpürge modelinin tasarımı Philips'den ilham almış. Bu bile bence Philips'i tercih etmemdeki etken, yine de tercih senin ;)
Fiyatı uygun mu olsun istiyorsun? Ben senin için bir araştırma yapıyım. Çünkü benim makinem torbasız ve en ucuz olanlardan Fantom 1200 sanırım. Bir tanesi kırıldı kızım kullanırken hızlı vurmuş koltuğun sert ayağına bağlantı borularından birisi büyük çatladı. Sonra boru diğerini tutmayınca orası sanki elastik gibi olup kıvrılıyordu çöpe attım mecburen.
Aynısının yenisini aldık.:)
Hmmm anladım canım.. süpürge de evde önemli bir ihtiyaç. Olmadan olmaz.:/ acele değilse hemen işin ben bir araştırıp söyliyim sana. Torbasız ve yüksek çekişli ve yerde makinesi olup süpürgesi elde olanlardan mı?
Philips maratondan memnun kullananlar.
Benimki arçelik biz cok mutluyuz canim süpürgem.
😊😊😊
https://www.arcelik.com.tr/supurge
Bak burda kilere Fikir olur.
Minnak benim supurgem çok cici.❤
Bir tavsiyem olacak.. Al bak dene.. beğenmezsen 4 katı fiyat ile bana sat... Yerli malı, oldukça basit ama kullanışlı bir yapısı var... mükemmel emiş gücü, ıslak-kuru, dahası asla dışarı moleküler toz vermez. Fantom .. dene bak bana dua edeceksin.
Üstelik ucuz da.. Ben tesadüfen kullandım... Şaşkına döndüm... Diğer üreticilerin bizi hep kazıkladığını düşünmeye başladım.
Aldın mı
Hayırlı olsun.. Ne diyelim.. Yerli malı yurdun malı onu herkes kullanmalı... Keşke fantom alsaydın.. Baktın mı bari. biraz tipsiz ama iyi iş görüyor.
Rowentanin 4A modellerini oneririm, Philipsten sonra cok daha iyi geldi bana. Bir de toz torbalilar en verimliler bence.
Cevap
58Cevap
Merhaba,
Bana göre en iyi elektrik süpürgesi, ihtiyaçlarıma ve beklentilerime en iyi uyan elektrik süpürgesidir. Bu nedenle, en iyi elektrik süpürgesinin hangisi olduğunu söylemek zordur. Ancak, piyasadaki en iyi elektrik süpürgelerinden bazıları şunlardır:
Dyson V15 Detect: Bu süpürge, güçlü emiş gücü ve gelişmiş temizleme teknolojisi ile öne çıkıyor.
Miele Blizzard CX1: Bu süpürge, yüksek performansı ve dayanıklılığı ile biliniyor.
Philips PowerPro Max: Bu süpürge, geniş kapsama alanı ve kolay kullanımı ile öne çıkıyor.
Bosch Unlimited 6: Bu süpürge, kablosuz kullanımı ve yüksek emiş gücü ile öne çıkıyor.
Arnica Tesla Premium: Bu süpürge, uygun fiyatlı olmasına rağmen yüksek performansı ile öne çıkıyor.
Bu süpürgelerin her birinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır. Bu nedenle, seçim yaparken ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Aşağıda 2023 yılı için en iyi elektrikli süpürge modellerini bulabilirsiniz:
1. Philips PowerPro
Kullanıcı Deneyimi: 10/10
Güç: 900 W2
Özellikler: Yüksek emiş gücü, toz torbasız, birçok başlık aparatı1
2. Miele Cat&Dog
Hayvan Dostu: 9.9/10
3. Bosch BGS7SIL
Alman Teknolojisi: 9.9/10
Güç: 600 W2
4. Arzum AR4061
Alerjen Karşıtı: 9.9/10
Güç: 899 W2
5. Karcher SV 7
Buhar Gücü: 9.9/10
6. Dyson Cinetic
Emiş Gücü: 9.9/10
Güç: 700 W2
7. Philips Marathon LED Aydınlatmalı
8. Karaca Vantuz 8 Toz Torbasız1
9. Electrolux PUREC91
Geniş Hazneli: 9.8/10
10. Arnica Tesla14
Sessiz Çalışan: 9.8/10
Güç: 750 W2
Bu süpürgeler, yüksek emiş gücüne sahip, kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar alan ve güçlü modellerdir1. Ayrıca, toz torbasız elektrikli süpürgeler de çokça tavsiye ediliyor1. Bu süpürgelerin her biri, farklı özelliklere sahip olduğu için, ihtiyaçlarınıza en uygun olanını seçmek önemlidir. Süpürge alırken, teknik özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına dikkat etmek önemlidir.
marka ve diğer durumlar kadınlar için hiç bir şeyi ifade etmez. kadınlar her daim işini harika yapar
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-9fbd-85240fe5fe83.gif
1. Philips PowerPro Compact FC9323/07 Toz Torbasız
2. Miele Cx1 Powerline
3. Bosch BGS7SIL1 Toz Torbasız Süpürge
4. Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Elektrikli Süpürge
5. Karcher SV 7 Buharlı Süpürge
6. Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Toz Torbasız
7. Philips Marathon Ultimate Toz Torbasız
8. Karaca Vantuz 8 Rosegold Elektrik Süpürgesi
9. Electrolux PUREC9 PC91-4MGT Torbasız Süpürge
10. Arnica Tesla Premium Rose Toz Torbasız
Kesinlikke sesi düşük gücü yüksek olsun.
Tabi oyle olunca ds fiyatı yukseliyor.
www.philips.com.tr/.../enerji-verimli-torbasiz
philips ya da bosch
ikisindende memnun olduklarını duydum hanımların
bizim evdede philips var anneme sordum oda memnunmuş
Samsung VC07K51F0VP Antitangle Elektrikli Süpürge
Bu iyi diyollaağ
cdn.istanbulbilisim.com/.../...-supurge_255710.jpg
Bunu önermedim yaah hepi topu beşbuçuk milyar.🙂
Philips i çoğunluk iyi diyor ama sen bilirsin tabi :D
:) sırf bunun için evlenmeyeceksin düşünsene :D
Derler :)
Üşenmedim kalktım süpürgenin markasına baktım bosch süper
tamam belki 4000 wattlık beko a sınıf elektrikli süpürge degildik ama bizde cok seyi içimize atık beee :D
benım :D gencligim :D
Phlips marathon tavsiye ederim tecrübeyle sabit 😊
Hamarat lafını gördüm geldim ama kızlar demişsin bee :-/
İyisini tam bilemicim şekerim ama kötüsünü bilirim. Arnica, fakir gibi markalardan arkana bakmadan kaç.
Pilipis, pirofilo mahayerdir bak. :-)
Vestel veya doğu Asya şirketlerinin ürünlerini tercih etmeni öneririm.
Basit bir elektrik süpürgesi hangisi iyi çekiyorsa onu alacaksın işte... Ucuz olanı seçmek "en iyi elektrik süpürgesi" olacaktır.
Alacaksan Dyson al. o yoksa Miele al,, o yoksa , o yoksa Homend al, o yoksa Bissell al, O yoksa Karaca al. O yoksa Goldmaster al, vs vs
Küçük ev aletlerinde kalityie Aramayınız. En ucuuznu alıp bozulunca atın. Ciddiyim. Sayçtıcı biri olarak söylüyorum
Çoğunu kullandım Dyson e iyisi biraz pahalı ama pratik lazer teknolojisi ile tozlar rahat görülür hale geliyor
Philips maraton gayet iyi cekim gucu de super
Miele complete c3 allergy powerline aldım gayet memnunum👍🏻
ben sulu kullanıyorum. mis gibi... markası da arnica...
2 yıl önce PHILIPS XB9125/07 MARATHON aldım çok memnunum;
Denemedim ama sanki şu yeni çıkan philips dikey çok iyi geldi dysonun allah belasını versin 😂
Philips markanın ürünleri kötü oluyor hiç bir ürününü önermem.
Dyson almalısın bence.
Paraya koyarsan daysin
Yokmbitcem sinirli dersen roventa
Bence bir fil al :)
Kümes yaparsın bir tane :p
Nerede besliyeceksin tabi ki evde :)
Bosch ben onla süpuruyorum..))
En güzeli philips maraton başka bilmem tanımam
En iyisi bulunduğunuz bölgede servisi olan markalı ürünleri seçmenizdir.
git tamir ettir yeni motor yeni süpürgenin onda biri fiyata satılıyor negerek var daha çok ödemeye
1980 de aldığımız bi elektrik süpürgesi var hala kullanıyorum çok da güzel, bu arada Philips ne tam olarak?
Bizde fakir sulu süpürge var iyi 😁
Vorwerk derim gerisi yalan
Vorwerk kobold VT300 bulabilirsen al derim pisman olmazsin
Almayı düşünüyorum dersen torbasız olsun hepsi iyidir...
Arzum AR4061 Olimpia Plus Cyclone Elektrikli Süpürge
Bence en iyi süpürge markası Philips muhteşem ötesi
Philips
Bosch güzel. Ben memnunum en azından😏
Thomas marka var Alman ürünü araştır
Kesinlikle tavsiye ediyorum
Dyson güzel parası olana
arnica güzel bence
Bende Arçelik var senelerdir kullanırım
Dayson diyorum
Dyson bence Philips te çok iyi ama
Amazon ile yurtdışından almayı düşünüyorum