Merhaba KS :) Bir sürü elektrik süpürgesi kullandım, içlerinden çok beğendiklerim de oldu beğenmediklerim de. Ama ne kadar farklı elektrik süpürgesi kullandıysam hep eksik yanlarını gördüm, çoğunda da kalite konusunda sıkıntı yaşadım. Bana önerebileceğiniz kaliteli elektrik süpürgesi var mı ya da şöyle diyeyim; en kaliteli elektrik süpürgesi sizce hangisi?en kaliteli elektrik süpürgesi
Elektrikli süpürge almak için öncelikle kablosuz, sessiz ve akıllı elektirikli süpürge markalarını tercih etmelisiniz çünkü kablosuz, sessiz ve akıllı elektirikli süpürge demek "çok yönlülük, rahatlık, kolaylık ve derinlemesine temizlik yapmak" demektir kablosuz, sessiz ve emiş gücü en yüksek süpürge markası denilince akla Dyson V11 kablosuz akıllı elektrikli süpürgeleri gelmelidir Dyson kablosuz akıllı elektrikli süpürgesi, tüm zemin türlerini hisseder ve hepsine uyum sağlar. Akıllı temizlik modları tüm görevler için en iyi performansı sunar. LCD ekran performansı gerçek zamanlı olarak bildirir. 60 dakikaya kadar çalışma süresi vardır. Her yeri derinlemesine temizleyen güçlü emiş gücüne sahiptir. 'Doğrult boşalt' mekanizması, tek bir hareketle tozu ve kiri çöp kutunuzun derinliklerine gönderir; böylece kire dokunmaya gerek kalmaz Dyson dışında en iyi kablosuz akıllı elektrikli süpürge markaları: Arçelik, Philips, Bosch ve Rowenta'dır..😊re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft, p
Herkesin kaliteli elektrik süpürgesi anlayışı farklı olabilir; kimisi kablosuz süpürgelerde şarj süresinin uzun olmasını kaliteli bulurken, kimisi de malzeme yapısı ve çekiş gücüne bakarak elektrik süpürgesi kaliteli mi değil mi karar verebilir. Ben de bunun için deneyimlerime dayanarak şahsi fikrimi söylemek isterim.
Benim açımdan en kaliteli elektrik süpürgesi markası Dyson'dır. Gerek çekiş gücünün kuvvetli olması, gerek alerji dostu süpürgeleri olması, gerek ergonomisi ve kullanımdaki kolaylığı olsun bana en kaliteli gelenleri Dyson süpürgeleridir.
Dyson
Dyson V11'e baktığımızda; kablosuz oluşu, şarj süresinin yeterliliği, çekiş gücünü ayarlayabilme ve komple temizliğini kolayca yapabilme gibi pek çok pratik özelliği bir arada taşıyan süpürgeleri mevcut.
Benzer şekilde kablolu Dyson elektrik süpürgelerine bakınca da; odadan odaya geçerken çarparak devrilmemesi, haznesinin son derece geniş olması ve alerji dostu oluşuyla ev temizliğinin baş tacı olmaya bence hak kazanıyor ;)
Her süpürge çeşidinde gerek malzeme yapısı gerekse performansı ile ön plana çıkıyor, rakiplerine fark atıyor. Bu nedenle Dyson elektrik süpürgelerini kaliteli buluyorum.
Xiaomi nin mi vacuum mop robot süpürgesini aldım. Asrın buluşu hergün süpürüp siliyor. Mükemmel. Evdeki dyson u sadece yardımcımız kullanıyor ihtiyaç halinde. Herkese tavsiye ederim...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kablosuzlarda Dyson diyorlar. Benimki kablolu ve Siemens çok memnunum. Annemin 35 yıllık fakir süpürgesi var şu an ki piyasadaki hepsini ezer geçer.