Acil yardım lütfen. WhatsApp'ta durum görünmüyor. 24 saatlik geçici olan hani. Kimse bir şey paylasmayinca suphelendim kuzenime paylaş dedim. Paylaştı bana gelmedi göremiyorum. WhatsAppta durumlar neden gözükmüyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Acil yardım lütfen. WhatsApp'ta durum görünmüyor. 24 saatlik geçici olan hani. Kimse bir şey paylasmayinca suphelendim kuzenime paylaş dedim. Paylaştı bana gelmedi göremiyorum. WhatsAppta durumlar neden gözükmüyor?

Story özelliği hemen hemen tüm uygulamaların sevdiği bir özellik. İlk hangi uygulama çıkardı tam hatırlamıyorum ama şu an Instagram'da, Facebook'ta, WhatsApp'ta, Twitter'da, hatta Spotify'de bile hikaye özelliği var. Nerdeyse hikaye özelliği olmayan uygulamayı dövüyorlar gibi durum. :D Aslında kullanıcılar da bu özelliği çokça seviyorlar. Profillerinde post paylaşmaktansa story paylaşmak daha kolaylarına geliyor. Senin yaşamış olduğun WhatsApp durumları göremiyorum sorunu neyden kaynaklanır, çözüm yolları nelerdir göz atalım.

WhatsApp'ın durum özelliği metin, fotoğraf, video ve GIF’lerden oluşan ve 24 saat sonra kaybolan güncellemeler paylaşmanıza olanak tanır. Bu özelliği kullanabilmek için WhatsApp'ı aç, durum sekmesine geç, Durumum kısmına tıkla ve dilediğin şeyi paylaş. WhatsApp durumlar gözükmüyorsa bunun birkaç nedeni olabilir.
WhatsAppta durumlar neden gözükmüyor sorunu yanıtlamaya çalıştım. Bu adımlardan biri mutlaka sorununu çözecektir. Kolaylıklar dilerim. :)
WhatsAppta durumlar neden gözükmüyor?
Eğer birbirinizin numarasını kaydetmediyseniz gözükmez. Gizlilik ayarlarında da seni engellemişse görmemen normal.
Bende de oldu geçici birşey merak etme bir süre sonra kendi düzelir
Sizin nasıl bir sorun oldu ve kaç günde duzeldi.. attigim duruma kim bakmış göremiyorum yukarı kaydırıp isimler çıkıyordu şu an o bile olmuyor sadece 11 kisi örnek baktı var ama yukarı kaydırıp isimler yok
Cevap
3Cevap
Telefonum redmi not 8 pro son güncellemeden önce whatsapp durumlarını görebiliyordum şu an göremiyorum fikri olan?
whatsapp ı güncelle, olmazsa da telefonun desteklemiyordur wp nin bu özelliğini
Yarım saat görme bisey olmaz
Çökmüştür düzelir
Wp ni güncell
Güncel zaten neden görünmüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?